Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Nem túl gazdag a srác.
Előbb megnézné mi van.

000000000

Nem értem a dolgot, már minden zöldségesnél kapni 1000 Ft alat is analóg multimétert (ha valakinek az kell)!

s7manbs8

Én ebbe biznuszt látok, ha ilyen keresett termék.[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

43pbwjg8s

?!?
István. Én csak annyit tudok, hogy nyaggat egyfolyátában az úr. Azt mondja a régi dolgokra esküszik. Én nem értek ehhez.

000000000

http://www.soselectronic.com/a_info/img_data/l/68623.jpg" border=0>
SOS, 3650 Ft + Sarc

000000000

Conrad:
http://media.conrad.de/m/1000_1999/1200/1270/1270/127006_LB_00_FB.EPS.jpg" border=0>
Brutto: 3490 Ft

000000000

Ezek a "jobbak", de van kínai 1000 ft-ért a Praktikerben, Coraban, Tesco-ban...

svejk

Nagyon időzőjelbe kell rakni a jobbat :)
Egy analóg multiméter a Ganzuniv 1,2,3 nál kezdődik.
Igaz hogy vagy 3 kiló de nagyon sokat kibír, tükörskálás, egyes méréstartományban akár 1-2 % pontosság.
Kb. 10 évig használtam nap mint nap a Ganzuniv 3-at, mire nagy nehezen áttértem a digitre.. (persze eleinte nem is voltak megfizethető digitek :) )

000000000

Most meg a Ganzuniv 3 nem megfizethető! nézted az új árát? Röhely...
A legutolsót 5E-ért adtam el...

svejk

Talán még gyártják??  mennyi?

000000000

Van weblapja... 60E felett az új ára!

43pbwjg8s

Köszönöm a tippeket a nevében is. Megmutattam neki és azt mondta megnézi ezeket és ha stimmel minden választ is egyet.
Mégegyszer köszönjük!

43pbwjg8s

Nincs valakinek elfekvőben valami hasonló játékszere? Mondjuk nem ennyiért és lehet egyszerűbb is.
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMVZNVVZVV0hCUFVrZDBNdz09&pid=Vkd0U2NtVnJNVlZVV0hCUFVrWnJPUT09" TARGET=_fnew>panel
Egy ilyesmin kersztül talán könnyebb lenne ismerkedni a PC-s vezérlések alapjaival és magával az elektronikával is.
Én eléggé vizuális vaqyok. Akkor értem meg a legjobban a dolgokat, ha látom, hogy mi is történik.

s7manbs8

Mire gondolsz, mit kellene tudnia ?

bicme92us

Ugytűnik olcsón adtad. Én 6000-ért adtam. De 10 évvel ezelőtt. Megbízható műszer, mint a digiben a  Minimulti, MM-200x. Régi, de jó.
Érdekelne a weblap, jópárszor jártam a a cégnél, mi lett belőle?