Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

A legjobb módszer, ha megméred a 200W-os tápoddal, úgy mennyi a teljesítményfelvétele csúcsértékben, és akkor rögtön meglátszik hány W-ra van szükséged. Méred egyszerre a feszültséget, és a felvett ampert és szorzol egyet, meg valamennyi tartalákkal megszorzod.

e6bkdgi5f

A motorok mikor veszik fel a legtöbb áramot? Honnan tudom, hogy az a "csúcsérték" ?

s7manbs8

Nem a pihentető üzemmódban, valószínű, hanem menet közben párszázas fordulatnál, szerintem. Nagyobb fordulatnál kissé visszaesik, ha jól emlékszem, csinált egy G kódot beadsz neki, kisebb, nagyobb sebességekkel.

4um5b65d

Urak !
Tudja valaki, hogy miként kell egy ilyet használni?
Már régóta hever a sufniban és piacra dobnám, de jó lenne biztosan tudni, hogy rendben működik.
http://kepfeltoltes.hu/090217/000_1066_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

4um5b65d

Bocsi elcsesztem a méretet..... már megint !!!
[#falbav]

43pbwjg8s

A kollégám bizony odacsókolna egy ilyenért.  
Már évek óta nyaggat, hogy figyeljem, látok-e valahol analóg műszert, mert neki az kellene.
Sajnos ez ugye szigetelést mér ahogy látom....
Ha valakinek van ilyesmije a sufniban, megtenné hogy szól?
Mindenesetre megkérdezem, hogy ismeri-e ezt és tud-e segíteni neked.

000000000

1000 V-os szigetelési ellenállás mérő.

4um5b65d

A nevét ismerem én is, már meg is jelent a hirdetés az expressben, csak utána gondolkodtam, hogy mi van ha nem is üzemel a cucc ????  
A kipróbálási módszere érdekelne igazán.

43pbwjg8s

Megkérdezem holnap ismeri-e egyáltalán.

4um5b65d

Várom a kolléga csókját.....Melyik testrészre gondolt azt nem tudod véletlenül ???
[#vigyor3]

43pbwjg8s

Gondolom, az attól függ azt kapja-e amit oly régen szeretne. Ugyais azt még nem árulta el mi is az, csak annyit, hogy "...analóg! Analóg! Analóg! ..." :)

svejk

Azért gondolhattál volna ránk is, mielőtt az expressre nyomod.[#ejnye1]

4um5b65d

Még nem késtél le semmiről, de a mappámban az eladó cuccok közt még turkálhatsz.

43pbwjg8s

Hát nem kapsz csókot Laslie....
Az úriember sajnos sima V és I mérőt keres magának. De legalább ez kiderült. Ha ilyesmi van valakinek az érdekelné.
A tesztre csak találgatni tudott, ugyhogy azt sem érdemes iderírni.

s7manbs8

És valami iszonyatos pénzmennyiséget ajánlott érte ? Mert ez esetben előtúrom , mintha nekem is lenne egy olyan analóg mutatós műszerem...[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]