Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

juh0557j0

Kíváncsi vagyok, hogy a mobil gyártók mikor állnak elő a vezeték nélküli töltő ötletével ilyen módon. Lehetne a telóban a tekercs és a hozzátartozó elektronika ( amúgy jelenleg is a töltésszabályozás bennük van) és nem kellene mindig rádugdosni a töltőre. Nagy sikere lenne szerintem. Én utálom a kis műanyag ajtóját 2 naponta kipiszkálni és a vékony kis tápdugót beledugdozni.

Egyébként a sok éve vásárolt elektromos fogkefe is így tölt.

4um5b65d

Kapaszkodj meg !
Most nemrég ültek össze a mobilgyártók, hogy megalkossák a vezeték nélküli töltők szabványait.

3k74cecek

Had kérdezzem meg, hogy hány éves vagy, és milyen képzettséged van?

crgs7u9wg

nem teljesen ertem ez hogyan jon ide de: en egy 75-os evjaratu rendszerprogramozo es hardverfejleszto(elsosorban digitalis) vagyok :)

s7manbs8

Üdv !

Nincs valakinek nyákterve, esetleg Eagle-ben rajza MTD2003 és A2919SLB léptetővezérlő IC-khez ?

Van itt 2 darab bontva, gondoltam fel kellene használni.

juh0557j0

Na tessék. Végre azt hittem van egy olyan telóm ami mindent tud ami nekem kell, de ez megint egy olyan fejlesztés lesz ami miatt megint cserélhetem le [#szomoru1]
Igaz mire ez a fejlesztés belekerül a telefonokba, addig még jó pár év eltelik és addigra úgyis elavul ami most van. ( vagy mégse?). Nem tudom meddig lehet még fejleszteni.

4um5b65d

A fejlesztés soha nem fog leállni, mindig valamit majd belesűrítenek a készülékbe.
Van még egy rakás dolog amit még nem tud.
-TV távirányitó kell bele
-diktafon
-real time nyelv fordító, hogy Japánokkal is tudj dumcsizni
-vércukorszint mérő
-defiblirrátor
-EKG  

...stb....stb

s7manbs8

Minden, amit elektronikával meg lehet oldani
.
.
.
. inkább nem is sorolom fel. [#beka3]

000000000

-real time nyelv fordító, hogy Japánokkal is tudj dumcsizni  
Ismerősöm Finnországban a Nokiánál fejlesztő és abban a projektben van akik azon dolgoznak, hogy beállítja a telefonon a társalgási nyelvet és az Ő hangján a finnül mondott szöveg a másik telefonján pl. angolul hangzik és fordítva. Azt mondja még legalább 5 évet kell rajta dolgozniuk, hogy mindennek megfeleljen.

s7manbs8

Ilyen optimisták ? Azok nagyon tudhatnak valamit.

000000000

A különböző elvárási szinteket behatáridőzték, és azt mondja aki nem akar kiesni a csapatból az bizton teljesít, mert 100-an vannak várólistán a világból (főleg indiai és orosz informatikusok) akik be akarnak kerülni. Jó a fizu de minden estére lenullázódva ér haza.

s7manbs8

Informatikus, vagy akárhogy nevezzük, van 1 millió, lehet válogatni, de olyan amelyik megírja a fordító programot, olyan lehet csak egy van, és az nincs a csapatban, mert az én vagyok ...

[#mf3]

4um5b65d

Én még egy kicsit messzebbre saccolnám az ilyen telefonokat. 5 év múlva még szerintem nagyon gyermekcipőben fog járni az efféle technika. Előbb a PC-khez kell hogy megjelenjenek a perfekt fordító programok, de még az is várat magára. Talán az egyszerűbb angol nyelvvel előrébb lesznek, de a Magyarral meggyűlik a bajuk. Túl ízes a nyelvünk.

000000000

Még sokra viszed!

s7manbs8

Főleg, ha rátalálnak a fórumunkra, azt se fogják tudni, hogy a CNC-t eszik vagy isszák.

[#nemtudom]