Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

airfoil6205

eivmhrm04

Ja,hanyat is estem az árától.[#wow3]

eivmhrm04

Hanyat is meg hányat is....[#nevetes1]

airfoil6205

Akkor őrizgesd, én is mindent elteszek hátha jó lesz valamira, de soha sem jó semmire!

eivmhrm04

Nos az az érdekes hogy valamikor szegény fateromnak mindig montam miéert nem dobja ki a fölösleges cuccokat,most meg én is ugyan azt csinálom.Ezekszerint ez a korral jár,mert mindig azt mondom hátha jó lesz még valamire,majd 10 év mulva mikor már vagy 100 szor átrakosgatom a végén a kukába végzi.

Motoros

Nem tudja valaki mi a neve annak a csatlakozófajtának ami a BL motorokon is van ( anya -apa) és hol lehet ilyet kapni?? Kösz

svejk

svejk

bmejdz9nu

Motoros

Igen kösz ezekre gondoltam.

airfoil6205

http://www.zenn.hu/modelsport/index.php?cPath=29_64" TARGET=_fnew>Itt forintért is adnak![#nevetes1][#nevetes1]

3k74cecek

Modellező boltokban keresd, ott tartanak ilyeneket többféle méretben is.

svejk

Tud valaki ezekről a csatikról adatlappal szolgálni?  
Mind elektromos mind mechanikai-fizikai értékek.

airfoil6205

http://www.rcmodell.com/shop/product_info.php/products_id/3684?osCsid=8724bd034f8c88aeba38d53386e60" TARGET=_fnew>Lassan minden titkos modellező bolt címét elárulom itt! Ha kisegít akkor itt van némi infó, de ha körülnézel akkor biztos magyarul is találsz ismertetőt, vagy beszéljetek Skype-val.