Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

PSoft

Ugorgyunk...

A 3. kérdésre, még nincs válasz.
Próbálj mostmár, arra koncentrálni.

Rabb Ferenc

Rabb Ferenc

Bár köztudjuk, hogy minden problémára van legalább tíz jó megoldás, de én egy 4,5mm-es fúróval csinálnám.

PSoft

Akkor, igen.
De ha még a markodban a kapcsoló, felesleges a törékeny körmöket feszegetni.
A szekrényről visszaszedést, két esetben tudom elképzelni.:)
No de, az is..."adja magát".(ha kell)

PSoft

Nem tudom, ki, hogy van vele...

Jó párszor dicsértem már, ennek a kapcsolónak a képen is látható, M3-as anyás csavaros fölfogatását, vagy, a... "konstruktőrét".[#eljen]
[#t47p20202#]
De végül is, csak...
Morgok itt, össze-vissza!
PC képernyőn, biztos nagyon faszán össze lehet rakni!
Nem láttam, de biztos vagyok benne, hogy faszán potyognak a helyükre 3D-ben az alátétek,és legalább olyan faszán tekerednek a csavarokra az anyák is.[#nevetes1]

Rabb Ferenc

szf

Nem értem mi a problémád vele?
Csináld úgy mint más "szakemberek", adj neki poszegecset.[#wink]

RJancsi

Az nem jó, fúrni kell. Szilóval kell felragasztani. [#wave]

J-Steel

Készítettem képeket. Valóban lepattintható az előlap "számlapja".
 Ahogy nézem egy süllyesztett furat van a számlap mögött, normál hornyos csavar kell hozzá. (tehát süllyesztett vagy imbusz nem jók)
 Nem is értem miért nem tud Ganz ilyen csavart mellékelni tekintve, hogy általában 1-2mm-es lemezre szokták felcsavarozni.

Illetve egy szerelési képet rakhatott volna a dobozra, hogy az ember lássa azonnal mi a helyzet.

Amit nem értek az az utolsó képen lévő nagyobb süllyesztett furat (ebből kettő van). Az mire szolgál? A kapcsolótestben ugyanis van zsákfurat. De oda nem nagyon lehet rögzíteni.

Szalai György

Marad a rugalmas megoldás a problémára, innovatív módon használva a korlátozott erőforrásokat és lehetőségeket.
Vagyis: Gányolás. [#vigyor2]

PSoft

Hogy is mondják?

A "jó munkának, idő kell"
A rossznak meg...?[#nevetes1]

simarex

Lemezre(előlapra) lehet felfogatni, kicsi (gyári) csavarokkal

szf

Hány db kell?

PSoft