Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Csinálni  kell egy sablont . Elvileg ha letöltöd az alaplapot akkor a furatok helye be lesz kótázva . Csinálsz egy ( papír , bakelit,alu ,  lézervágott stb)sablont  amivel megcsinálod

1 db estén vékony kartonból csinálnám, 1000 db estén betétedzett  acél lemezből

ANTAL GÁBOR

alaplapot = adatlapot

Csuhás

Én is eladtam jelképes áron az analó iwatsu 200MHz szkópom, most otthon egy TDS210 van itt pedig előttem egy MDO3024  ez utóbbi már elég használható darab. :- ))

J-Steel

A furatban nem volt menet. Akkor sülyesztett csavarral kellene felerősíteni a másik oldalon anyával?
 Az előlapot a 0-1 számokkal hogyan kell rögzíteni?

J-Steel

Az a neve, hogy Ganz KK0-20-6002

Pali79

Igen anyás csavarral, esetleg önfúró lemezcsavarral tudod rögzíteni. Az előlapot csak rá kell pattintani, a csavarral rögzített fogantyúja úgysem engedi kiesni.

J-Steel

De akkor ezt nem értem. Az előlap alatti műanyag akkor kívül van a szekrényen? Én ugyanis furtam egy 8-9-es lyukat amin belülről kifelé átbújtattam a kapcsoló tengelyét. Ezek szerint akkor kívülről kellene bedugni a kapcsolót a megfelelő méretű lyukba?

Rabb Ferenc

J-Steel

Nem értem ezt a rajzot. Balra a legelső van nekem.
Azt nem értem, hogy az előlap, amiben ugyanaz a 3,5-ös furat van, mint a mögötte lévő műanyag házban, ahol a rajz szerint a csavar van, hogyan rögzül a lemezre? Ha süllyesztett a csavar, akkor nincs hova felpattania. Ha meg mondjuk imbusz, akkor a csavar feje nem engedi a lemez falához simulni.

szf

Ha leveszem a kapcsoló kart, és szétszeded az első lapot azaz a műanyagot, papírt,plexit akkor mit látsz?

PSoft

"Hogyan lehet lemezre a négy furatot fúrni úgy, hogy eltalálja az ember azok pontos helyét?"

Talán úgy, hogy magát a kapcsoló előlapját használod sablonnak, azon keresztül jelölsz.

"Rólam:   Végzettség: Villamosmérnök"

Ez most...komoly???

szf

J-Steel

Hagyjuk a személyeskedést!

Problémám van, arra keresek megoldást. A budapesti Ganz gyárban pénteken korábban hazamentek, nem tudtam tőlük információt kicsikarni.

Az előlapot sablonnak nem lehet használni.

PSoft

Ok, tényleg hagyjuk![#wave]
(már jelöltem is törlésre...magamat)

Csuhás

"Az előlapot sablonnak nem lehet használni."
Esetleg nem szabad, lehetni azért lehet.
( Ha te is villanyász vagy akkor mondom, jelölő és nem fúrósablonnak. )