Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

vadember

"Az előlapot sablonnak nem lehet használni."

Nekem már sikerült legalább 100 alkalommal.
Ha nem mered az előlapot használni, akkor egy alkoholos filccel jelöld át a furatoto és pontozd be!

PSoft

Mit írtam az előbb?

"...azon keresztül jelölsz."

De...nem lehet!:(

PSoft

Van úgy, hogy nem lehet.:)

Akkor a mezei villanyásznál elő szokott kerülni a mérőszalag, netán tolómérő, egy vonalzó, meg egy...ceruza.

J-Steel

Az előlap így néz ki. Van rajta 4 furat, de a túloldalán. Ezért jelölésre nem tudom használni.

Akkor összefoglalnám, három kérdésem volt

1. Hogy jelölöm fel? -> Erre már megkaptam a választ, letöltöttem az adatlapot, megvannak a méretek.

2. Hogy kell felszerelni? -> Ez még mindig nem tiszta, mert az előlapot nem tudom hogy kell kívülről rögzíteni

3. Hogyan lehet vékony lemezen pontosan kifúrni a négy lyukat? -> Nagy darabszámnál érdemes csinálni fúrósablont valami kemény anyagból. (Ezt meg tudom csinálni a marógépemben)

Csuhás

Pattintsd le a plexit, és papír alatt meglátod a négy furat másik felét.

J-Steel

Majd ha visszajutok a műhelybe megvizsgáolom jobban. Azt hittem a számlap egy fólia, amit nem akartam lekaparni.

Pali79

Így ahogy mondod! Nem a tengelyt kell kell bentről kifelé, hanem a kapcsolótestet kintről befelé és az egész előlap kint van a szekrényen kívűl.

Rabb Ferenc

Igen, a számlap egy fólia, ne is kapard le! Az egész előlapot pattintsd le a mögötte lévő négy furatos műanyagról - mint azt "Csuhás" is írta. A közepén lévő körmök fogják. Azokat óvatosan benyomva szétemelhető.

PSoft

Hát, nem!:)
Nézd a rajz bal oldalát.
[#t47p20202#]

PSoft

Nem kell a körmöket feszegetni.
Hátulról,(valamelyik lyukon a négy közül) lenyomható a felirati lemez a körmökről.

Pali79

Ja tényleg! Ez más fájta mint amire én gondoltam. Akkor hol itt a probléma? Kezdem nem érteni, hogy mit nem ért.

J-Steel

Hát ott VOLT a probléma, hogy nem tudtam, hogy az előlapon lévő számlapot fel lehet szedni.

Rabb Ferenc

Feszegetni valóban nem kell, de kiakasztani mindenképpen. Főleg majd akkor, ha már a szekrényre is fel lesz csavarozva és esetleg ismét le kell venni.

Na de nem akarom én is szoftverből megoldani...

Pali79

OK. Akkor most már világos?

J-Steel

Hogy hívják azt az eszközt, amivel nyomógombokhoz furatot mechanikus úton lehet "kiszakítani"?