Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

rotaryfun

No csak mik történnek! Mire írnék nincs kinek ? Igen, Heidenhain valóban. ND 730. Ez a sinus jó ötlet akkor valamelyik nap beizzítom a szkópot aztán meglesem van e valami. No meg ami barmolás nélkül még bontható azt meglesem hátha.... Nevezhetjük új szerzeménynek, géppel együtt volt és pár hónapja működött még.

GPeti1977

A Keyence LV-NH32 szenzornak nem tudja valaki a bekötését, ránk beszéltek párat (céges) de nem találom sehol a bekötését, nincs fent a neten meg a keyence oldalán sem.

svejk

svejk

GPeti1977

Nincs benne  a bekötése ennek a típusnak, teljesen más színek vannak ami hasonlítana rá, ja és semmi védelem nincsen benne, 2 már elcsesztem. Ha regisztráltam de ott sem jutottam több infóra. A gyári papírján sincs rajz, csak érdekes hogy a kábel végén egy speciális csatlakozó van.

55bszcucp

Bocs a kérdésért,de ez a szenzor ez mire használható? Valahogy nem jött le,mert végállás kapcsolónak kicsit bonyolult és drága lehet. :D

GPeti1977

Távolságmérés.

55bszcucp

Köszönöm! Volt egy ilyen tippem. Van erről valami jobb doksi? Érdekelne a pontossága és egyebek,mert keresek ilyen cuccot teljesen más projecthez.

GPeti1977

Nincs róla semmi de hasonló szenzorok vannak ilyen háromszögeléles lézeres távolságmérésre, analóg kimenettel.

svejk

No akkor azért nincs rajz, mert csati van rajta.
Csatlakoztasd a megfelelő Keyence egységhez. :)

No de az üzletkötő majd csak segít holnap...

svejk

Azt egyáltalán tudod milyen kimenet van? analóg digitális, vagy csak 1-2 kapcsoló jel?
A többi bekötését elnézve elég jól meg vannak diódázva a lábak, nem lehetetlen az azonosítás, feltéve ha tudod mit vársz a kimeneten.

GPeti1977

Nem ide tartozik de az üzletkötőjük szinte már zaklat mindenkit nálunk.

GPeti1977

Abba semmilyen védődióda nincsen szerintem máskülönben nem tudtam volna elrontani.

svejk

Én is nagyon haragszom a nyomulós üzletelőkre, néha úgy kell letagadtatnunk magunkat. :(
Ehelyett a inkább csinálnának normális weblapot részletes infókkal.

Nem tudom mitől tartanak.

nonopapa

Szia.
A feldolgozó egységet nem tudod bekötni?
Hány vezetékes 3 vagy 4?(vagy több?)
Mibe akarod bekötni?