Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

544if3hez

Nem tudom mi a baj az LPT-vel. Sodrott érpáron messzire lehet vinni a jelet  még zajos környzetben is. (UTP kábel)

000000000

Analógba ugyanez egy mosógép méretű cucc lenne [#nevetes1]
Így meg egy nagyobbacska pendrive méret.
Van aki több darabot összehozva passzív radarként használja.
És simán okos telefonról vagy tabról is használható egy OTG kábellel. [#papakacsint]

000000000

Maga a csavart érpár semit sem ér a megfelelő elnyomó illesztőtagok nélkül.
De szerintem itt zárjuk rövidre mert nem megyek bele egy meddő vitába !

544if3hez

Akkor fejezd be.) Ki akart meddővitázni? )

keri

Ne becsüld le ennyire magad.
Ha akarod, meg tudod érteni.
Visszaolvasod, amiket eddig írtam és megértheted.
Ha meg nem akarod, akkor mindegy mennyit magyarázok.

000000000

Elég volt látni amint Keri-t kóstolgatod.
Megelőzve a dolgot az elején rövidre zárom a problémát !

544if3hez

Kóstolgat a nyavaja. Egy kérdésem volt, hogy miért kell a processzor órajeléhez kötni a léptetőjelet, de nem kaptam rá választ. Most meg már csupalyuk az oldalam. Egyébként  adatátvitelre van kitalákva az RS485. Neked probléma nekem nem.)

keri

Egyrészt ezt is leírtam, másrészt ne erőlködj.
Régen rájöttünk, hogy újabb szegelgetek alteregót vettél, úgy meg nem vicces a trollkodás.

keri

...újabb szegelgetek alteregót vettél elő, mert a lazavicsra senki nem reagált....

000000000

Nagyon úgy néz ki, hogy a két alapvető kérdésre nem lesz válasz.
Helyette meg a fantáziálgatás.

mma6fim4

Köszönöm. Kitől tudok szűrőt venni itt a fórumon?

sastas

Adok-Veszekben keress. Vagy találj. Persze ha ismered a szükséges paramétereket.

000000000

Ha hálózati zavarszűrőre van szükséged akkor eljössz és adok egy tenyérnyi méretűt.

remrendes

Ebayen akad mindig. Par hete kerdeztem hasonlot, akkor azt mondtak, hogy a kapcsolo uzemu tapokba ez be van epitve.

ANTAL GÁBOR

Hasztalan keresem az Uc400 ETH as doksijában a bemenetek felhúzó ellenállásának értékét( gondolom vannak )  és a bemenetek jelszintjét ( Normál TTL ?  Shmidt triggeres ?? )

Várnám a tippeket vagy a konkrét adatot . Balázséknál már nem próbálkozom ( feb 12 én 3 levelet küldtem azóta is várom a választ )