Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

jani300

Hát ha frekiváltót , kapcsolót , mágneskapcsolót ,egyebet kiszámoljuk , már lehet be lehetne kötve a 3 fázis , de ahhoz is  kellene megfelelő kiépítettség .
De ! Nekem is egyfázisom van .
Unformer szerűség adja a 3 fázist ,saját fejlesztés , mert akkoriban erről sehol nem volt elérhető infó . Egyébként tökéletes .

jani300

Szia !  Megnéztem tegnap azt a bütykös kapcsolót , tényleg jó lehet .
Nem tudtam hogy simán vásárolható ilyen típus .
Jól körbejártuk ezt a témát ...

6rk75uezn

Dehogy lenne bent!
100 fölötti árról beszélnek,ez pedig 150 is simán lenne,mivel óraszekrényt is cseréltetnének az tuti és a műhely 12-15 méterre van az órától.
Elképzelhető hogy még föntebb is menne,(természetesen alap A-el)

Bencze András

Itt az adok-kapokban egész olcsón hozzá lehet jutni mágneskapcsolóhoz. Azokat meg bármilyen kicsi kapcsolóval kapcsolgathatod.

jani300

Villamos anyagot nem gond szereznem , meg van is bőven . Csak belekontárkodtam  © laacika problémájába :)

2f428kduf

Segítsetek: hozzájutottam egy pár diódához, méreteiből adódik elég nagy árammal elbírhatnak, de a feszültség?
Tipusa:SBR5455-1 A barátunk (Google) mindenféla suletlenséget elmond, mibe kerül, hol, de adatlap sehol. Ha valaki ismeri, ne titkolja!

bagesz81

Üdvözlok mindenkit, most regisztráltam, ez az első hozzászólásom.
Egy maró építésébe kezdtem, ami elsősorban fa megmunkalasara legyen alkalmas.
Sajnos a vezerles összeállítása nekem olyan mint tyúknak az anc.
Ebbe szeretnem a segítségeteket kérni.
Nema 23-as mocikat neztem ki, 1,8 v. 2.1 Nm.x 3db. Illesztokartya kell meg, 3db mozg.vezerlo, trafo, vegallaskapcsolok.
Ès nekem itt megall a tudomany.
Ezeknek beszerzese meg megoldodik, de bekoteserol, uzembehelyezeserol semmi infom.
Pl. vateran lattam trafokat, deogy jok lenne-e nekem, azt mar nem tudom az adatai alapjan.
Es meg egy sor ilyen....
Egyébként nagykanizsai vagyok, ha esetleg van koztetek kozelben elo,.....
Valaszokat előre is köszönöm

6rk75uezn

Valakinek nem lapul a fiókjába 5db ilyen?

hostya

Ez.., Mi ez..??  :)) [#conf]

PSoft

Ezeknek a kapcsolóknak a belsejében "görögnek".:))
[#wave]

http://www.cserebere.hu/img/itempic/1/1048391/item_cdc7c7b032f982ecc0ef683746fb0b0c.jpg" border=0>

hostya

Aha...

Akkor nekem is van ilyen, csak eddig nem tudtam róla..  
Benne vannak a kapcsoló(k)ban.  
Köszi!  

000000000

Vatera helyett megkapod ugyanazt Kínából, vagy a gyártók európai raktáraiból, legfeljebb féláron, igaz az eBayen legalább van garancia a pénzedre.

gabi

A négyszögletes rész mérete hány mm?
Talán lesz.

gabi

Szerintem fokozatkapcsoló lesz belőle[#nevetes1][

6rk75uezn

Szia.Húú de frankó lenne!
5mm-es a négyszög mérete,illetve valamivel több,(1-2 tizeddel)