Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

gab27

nyiszi

Köszönöm Mindenkinek.

xfg6v697j

Sziasztok.
Létezik fet H hid,(eg tokban)amit TTL jelekkel lehet vezérelni?
Elég lenne 0.5-1A áramra.

88ww5s6y

Szia!
L298 Ic nem tetszik?

Egyújabbgépépítő

ANTAL GÁBOR

L6201  ( a Ret forgalmazza )

xfg6v697j

Gondoltam rá,de ebben dupla híd van,és nekem csak egy kellene.

xfg6v697j

Köszömöm a felajánlást,de valószínűleg több fog kellenei idővel,és ez nem igazán beszerezhetző,legalább is nem találtam forrást.

xfg6v697j

Megnéztem ezt is,magyar oldalakon egyáltalán nem írnak róla semmit.
És kicsit aggaszt a két kondi,amit közvetlen a kimenetekre kell kötni,mivel kapavitív terheléssel szeretném használni.

xfg6v697j

Egy ultrahangadót szeretnék meghajtani teljes fet hiddal 40KHz-el.
0.5-1A-al.
Eddig az L298 a nyerő,mert sok a leírás róla,de eléggé nagy jó lenne valami kissebb,amit bármikor be tudok szerezni később is.

Csuhás

Volna itt valaki aki képben van az orvosi készülékek villamos biztonsági előírásaival?  
Egy csomó szabványolvasgatástól menthetne meg egy pár perces telefonos tanácsadással.

etc77f5nr

Üdv!

TB6560nál lehetséges az, hogy 3D marásnál (relief) mindhárom motor mozgása közben a vezérlő maximum 1.6A-t vesz fel 35V mellett? A motoráramok maximumra vannak állítva tehát 3A tengelyenként. A motorok fordulata ~170 fordulat percenként. De nekem akkor is irreálisan kevésnek tűnik. A gyorsjáratnál 500 fordulat percenként (2500mm/p az előtolás 5mm-es orsón). Mérésnél 1200mm/p 45 fokban, tehát ha jól számolok 1200/gyök2/5= ~170 fordulat/perc.

Szalai György

Szerintem inkább olvass.
Ezen a téren minden téves vagy hiányos információnak súlyos az ára.
(Az is igaz, hogy a szabványnak is súlyos az ára.)

Egyújabbgépépítő

Ha nem is rögtön de valószínűleg tudok segíteni,
mivel sok fajta készülék létezik a szabváyok is szerteágazóak.
Milyen készülékről van szó?