Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

svejk

A valóságban a képpel ellentétben az 1-8 -ig levő lábak egy osztókörön helyezkednek el.

Csuhás

Esetleg a csatlakozót befújni szilikonnal, majd beledugdosni az ellenérintkezőt, körül tekerni egy fólia gyűrűvel, végül kiönteni gyurmaragasztóval vagy melegtakonnyal ha nem melegedő eszközre kerül. ( Elektronikához előszeretettel használok melegtaknyot pl különböző tüskesoros programozó kábelek forrasztásainak burkolására és a kábel törésgátlására. Két matrica hátlap papír között szoktam melegen rásimítani majd oldalról körbecsipkedem és kész is a csatlakozó. )

svejk

Kissé nehezíti a helyzetet, hogy tüskék állnak ki (de találtam rájuk passzoló hüvelyt), illetve egy 11 mm-es furat mélyén van az egész.

Ez most hirtelen megoldódik, de továbbra is keresek ilyen csatlakozó "anya" dugót. Az sem baj, ha csak egy kábelcsutak van rajta.
Az 1-8 ig levő tüskék egy kb. 6,9 mm-es osztókörön helyezkednek el.

svejk

Köszönöm, sajnos nem M23-as csati, annál kisebb.

Egyébként egy Fagor mérőlécen van, az adatlap is csak annyit ír, hogy CONNEI-12 csatlakozó.

svejk

A #17397-ben valószínű rossz képet linkeltem.

Csuhás

Ha hüvelyes csati kell akkor a hüvelyekre előbb zsugorcsövet kell tenni azután jöhet a beágyazás.

svejk

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/k%E9p%20244.jpg" TARGET=_fnew>Már készen van, csak nem bírtam teljesen belegyömöszölni a kétkomponensű gyurmát.

szpeet

Kedves Fórumozók!
Én is lemaradtam az Amatőr féle gyűjteményről. Tud valaki segíteni?

Szalai György

S5 12pin connector.

Csuhás

Ha van rá igén és Amatőr is hozzájárul akkor felrakhatom a datára, ott megmarad mert fémes könyvek miatt prémium tagságom van náluk.

mex

Annak idején "Béka" gyűjtése volt,de rászálltak valami buzgómócsing miatt...
Nehogy belekössenek a datán is.

s5f8tmfv3

Engem ez ügyben nem kell megkérdezned, nem az én könyveim. Én csak lementettem mikor még lehetett. Feltettem mert gondoltam párotokat érdekelhet, de nem akartam sokáig hagyni, nehogy piszkálódás legyen belőle. Tudjuk mennyit kérnek egy könyvért az antikváriumban. Talán szerencsésebb  most már egymás közt rendezni.

Csuhás

Ok egy két nap és felrakom, de nem teszem be a közismert könyvlistába a linkeket, csak egyszer beírom ide a linkek fórumba.

s7manbs8

Ezeknek a könyveknek hány év a jogdíj ideje, utána már lehet másolgatni, nem valami 25-30 év kb. ?