Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

Szalai György

https://hu.wikipedia.org/wiki/Tetrahidrofur%C3%A1n" TARGET=_fnew>Furán hangzik de hát ez a neve, hogy tetrahidrofurán.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Tetrahidrofur%C3%A1n" TARGET=_fnew>Vegyszerboltban. Azúr meg ilyenek. Nekem szivességből van.

b4nm7gjvr

[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

Szeretem pontosan körülhatárolnia  dolgokat!
Ugyan is kapcsolóüzemű táp tágabb fogalom, és nem biztos hogy a kapcsolóüzemű számítógép tápra gondol... ezért írtam így, teccik tudni?

IRFZ46 fet helyettesítője IRFZ46N is lehet...

s7manbs8

PSoft

Húúúú, de faxán lehetett vele ragasztani 'anno a terített huzalozást!:))
[#eljen]

b4nm7gjvr

12V-os akkus fúrógépben kiment...ennyit írt...jósnő meg nem vagyok még...:)

svejk

Én sem jósoltam, csak a gyakorlatból tudom, hogy nem bírja az általad ajánlott.
A #17172 viszont tuti.

g89ketty

Ha jól emlékszem Neked igértem az inverteres rajzot, lassan készül. A FET levélcímért elérhető, ha jelzed. üdv: GS

b4nm7gjvr

nyiszi

Köszi.
Próbálok szerezni, hátha ezt is eszi.

g89ketty

Várom Tőled a régen tárgyalt mágneskapcsoló felújítandó érintkezőit, levélben kűldöm vissza ha addig nem megyünk vasba, hogy útba ejtselek. Üdv: GS

PSoft

[#fejvakaras]
Azzal, lehet,hogy bajba leszek!:((
Szerintem, a "rendmániás" kollégám már...kidobta.:(
Megnézem,ha igen, akkor keresek másik felújítani valót!:)
[#wave]

KBalázs

Sziasztok, lett nekem egy pici szünetmentesem, de nem tudom hogy jó-e. Az akkui a többévnyi állásban nullára merültek, nincs valaki Bp akinek van pár percre két 12V/7Ah akkuja? Meg hozzam türelme:) Nem vennék csak azért akkukat hogy kiderüljön hogy a torka véres.
Köszi

s7manbs8

Még megvan az inverter is, egyelőre várja a sorsát, lehet meg is gyógyítható, ha lesz rajz esetleg, ha azon is múlik. Közben van egy másik is.

Egy másikat is megnéztem ilyen csavarbehajtót, abban pedig STP62NS04Z van FET, lehet az nem is rossz, mérés szerint legalábbis nem zárlatos.

Kösz a lehetőséget, ha esetleg szükség lenne a FET-re szólnék, de egyelőre nemigen kell.

s2k5ycubj

Szia! Egy auto akkurol is ki tudod probálni,csak vastag kábel kell hozzá.