Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

keri

...nem értenek

keri

Ezen felül tapasztalatom szerint a véletlen szerű alkatrész cserélgetés a legritkább esetben oldja meg a problémát...persze ha akarod csinálhatod, mindenki úgy szórakozok ahogy neki jól esik.

000000000

itt sem bonyolultab vásárolni és olcsob....
beregelsz és vásárláskor fizetni lehet bank kárlyával master.. visa.... stb!
sajnos papal itt nincs!
van alipay de azal kész ráfizetés vásárolni!

http://www.aliexpress.com/item/10pcs-7030L-PH7030L-N-channel-TrenchMOS-logic-level-FET-NXP-Brand-New/1823051030.html

se6a9e636

000000000

ebayen van pár lehetöség UK böl de azok busás haszonal és magas postai uton elküldenek bármit ha sürgösen kell (1 hét alatt) spec alkatrész de ez pénz kidobás csak..

se6a9e636

Amúgy jól esik a körül írt lefikázásod:)

s7manbs8

Keri, nem tanulni kel, hanem tudni. :) Mert ugye lehet felejteni is, és akkor hiába tanultál. :)

keri

Csak nem focista vagy? :D

Az elektronika bonyolult és az soha nem bűn ha valaki nem tud valamit, de meg akarja tanulni. Viszont ha az a cél hogy működjön valami akkor nem lehet menet közben megtanulni a szakmát.

Rendben, ha tudsz forrasztani a púpos kondit kicserélheted, az megérhet egy próbát, de elég sok embernek próbáltam már segíteni fórumon keresztül, és tapasztalatból tudom, hogy nem lehet, ha nincsenek meg az alapismeretek. Szóval a pesszimizmusom inkább realizmus.

se6a9e636

Igen voltam focista is!Én csak annyit szerettem volna megtudni,hogy ki cserélhetem e azt a kondit.Végül is nem mondom,hogy nincs igazad,mert ez az én szakmámban is így van."Fa lábbal nem lehet focizni."Nem de?

se6a9e636

A forrasztás csak megy,mert hegesztő vagyok.:)

keri

Akkor bocs, csak véletlenül trafáltam bele, focista helyett képzelj cukrászt, vagy könyvelőt, ők sem értenek a villanyhoz :)

Kondit kicserélheted. Ez kb. olyan mint amikor én elmegyek haverokkal rugdosni egy kicsit, de azért egy komolyabb meccsbe nem vágnék bele, mert az első percben elvéreznék olyan fa lábam van, és az alapvető stratégiákkal és cselekkel sem vagyok tisztában.

se6a9e636

Rendben,akkor nincs harag?[#nevetes1]

keri

Szent a béke :)

se6a9e636

s7manbs8

Ejj de régen volt mikor én is kezdtem a  bütykölést, haverhoz jártam pár ellenállásért, meg tranzisztorért, aztán egyszer csak megértettem a tranzisztort, no jó, nem teljesen, csak a lényeget .. és azóta meg ...