Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

nb8v4eyzr

Nem is rossz gondolat. Legalább nem kell majd a huzalozással szenvednem (bár a leírás szerint végtelenül egyszerű az összekötés).  
Ha már irok akkor megkérdezem (bár lehet, hogy nem itt kellene): végálláskapcsolókat nem tervezel árusítani? Mert majd az is kellene, meg valamilyen pontos bekötési rajz, mert a 2 lábas kapcsolók bekötését még fel bírom fogni, de a 3 lábas kapcsolókét nem.  
Üdv,
Sanyi

000000000

Sziasztok!
Van-e köztetek olyan budapesti, aki aprópénzért kimarna nekem 4 db. 100X85 mm-es egyoldalas esetleg kétoldalas nyákot? Fóliám van, de fotózással, maratással, stb mindíg befürdök.

000000000

Sza Géza!  
Mennyire bonyolult (vezetővastagság) és mennyire sürgős?

000000000

Nem, de ilyeneket bármilyen elektronikai boltban kapsz (mikrokapcsolóknak szokás hívni és mechanikus kell, van sokféle mechanikai kivitelben)! A 3 lábu ból azt a 2-t kell bekötni, amit ha megnyomsz, zár (1 közös van és hol ide, hol oda zár a másik 2-höz)!

3vv2btrhv

szia Bagoj  
Jössz a talira ??

e3h0cv4ph

Szia Géza!
Én nem budapesti vagyok, és fotozással dolgozom, de vállalom ha nem túl extra!
Üdv:TT

e3h0cv4ph

Ezt nézzétek meg, de csak 18 éven felülieknek ajánlom.
http://janus.gimsz.sulinet.hu/szereles/" TARGET=_fnew>Villanyszerelés magasfokon

nb8v4eyzr

Köszi a segítséget István!

000000000

Hát ez borzalom... románok?

e3h0cv4ph

Szia István.
Elkészültem a H1-2axis -el, Leírás, dokumentáció, web-lap megvan (bár még majd finomíttom).
Mi tévő legyek, hogyan publikáljam, vagy előbb megnézed? Lehetne egy új topikot nyitni neki?

Üdv: TT

000000000

Lehet és rakd már be ide a linkjét (megnézném)!

e3h0cv4ph

Ok.  
http://janus.gimsz.sulinet.hu/nts/index.html" TARGET=_fnew>H1 - 2 axis (Kéttengelyes vezérlő)

Az új topic-ot én is létre tudom hozni vagy webmaster kell hozzá? Ha igen akkor beszélnél a Péterrel, hogy hozza létre, köszönöm.

e3h0cv4ph

Még nagyon kezdetleges a weblap (nem kell nagyon kötözködni, csak kicsit) nem ez az erősségem. :(

3vv2btrhv

köszi , de valami magyarázó szöveget légyszi , nem tudok angolul .