Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

Kristály Árpád

Hallihó Motoros!

Én csak ámúlok bámulok....
Gratula!

Motoros

Kösz, igyekszem.

000000000

Az a3977-et hol lehet beszerezni?
Hqvideonál néztem csak de nekik nincs.
Milyen árban vannak ezek?

e3h0cv4ph

Nekem a gépem régebben ilyennel ment, de csak a 298 -as volt benn és azt egy PIC vezérelte, ha kell a rajz ,publikus. Egyébként még az áramkör is megvan. Lehetne vele kísérletezni.

000000000

Szia Tramp!
Próbáld meg az All-Side KFT-nél (www.all-side.com)
Ez egy Szfehérvári cég, állítólag ők foglalkoznak Allegro cuccok forgalmazásával. Engem a német képviselet legalábbis hozzájuk irányított. Azonban úgy tudom, hogy ilyen mikrochipekből a min. rendelési mennyiség 50 db.
Bár egy chip ára néhány dolcsi, mégis legyen nálad lóvé bőven... Én egyébként a fickósabb 3986-osokból szereztem be néhányat. Keresek olyan "lúhoz", azaz az elektronikához értő fórumtársat aki segítene nekem a 3986-os kártyám elkészítésénél. Van hozzá PCBm, stb. de magához az elektronikához és a miniatűr poloskák beforrasztásához sajna nem értek.
ó  

Kristály Árpád

Hallihó!
Rendelkezem egy tucat 3986-al esetleg nyák fejében szívesen cserélnék....
A Pic programja publikus illetve kapható?

Üdv.: Árpi

bmejdz9nu

mekkora áramot és feszültséget tud (tutira) a 3977-al a panel?

gvox

Üdv Árpi!
csak Pic-be égetve lesz elérhető....

gvox

Szia Péter!
2,5A a határéték, ott már igen meg kell hűteni.

gvox

A chip adatlapja szerint 35V 2.5 A

000000000

Kedves gvox!
Kérlek ezt itt és a Fórumon mindenhol befejezni szíveskedjél!
Üzleti tevékenységhez (sorozatokhoz) itt helyet nem adok...

gvox

Tudomásul vettem!

000000000

000000000

Szia Tramp!
Allegro 3977-est az FDH Kft-nél tudsz vásárolni,utánvéttel küldik, akár egy darabot is.
www.fdh.hu/
vbodi

000000000

Sziasztok!
Microstepp vezérlési megoldások topicban látható a3977-re épülő panelem ha érdekel még valakit, a tervek publikusak, ha vkinek kell írjon nyugodtan.