Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

279nwbpsa

500-as optikájával mi is próbáltuk összehozni az én gépemet,ha még emlékszel.Az nemem vált be. :(

000000000

Pl. a Robsy vezérlő.

5z7aew5x

Na ugye, hogy ugye.... [#vigyor2]Pont arra játszom![#integet2]

5z7aew5x

A kapcsi rajzot én is az "orcáddal" csináltam, de a nyákot a Tango router-rel. Nekem nem volt ilyen gondom, vagy legalábbis nem emlékszem rá. A plusz alkatrészt kézzel rátettem a nyákra és úgy engedtem el az autorout-ot. Sőt csináltam olyat is, hogy a buszokat ne buktatgassa egyik oldalból a másikba , meg nem kacskaringózzon vele, hogy nortonban, kézzel megeditáltam a NET listát és a fontosabb kötéseket tettem az elejére. Vagy addig változtatgattam a netlistát vagy az alkatrész elhelyezést míg hajlandó volt mindent bekötni... Szép lenne megtalálnom az a winyót amilyiken ezek a cuccok vannak. [#finom]

svejk

No de ki beszél itt buta 4N25-ről amivel trükközni kell? Rengeteg jó reflexiós érzékelő van gyárilag is.

svejk

Hmm.. Sasi a #11222-ben ajánlott egy CNY70-et.Most megnéztem, de én nem találok az adatlapján sebességre vonatkozó adatot, grafikont. :(

000000000

Sziasztok.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott egy kínai TB6560-ás vezérlő, amit egy 160VA biztonsági transzformátorról működtetek. Természetesen ott van a graetz híd meg egy 10000uF-os kondi is, de van egy amper mérő is. A kérdésem lényege az lenne, hogy az az amper mérő okozhat e valamilyen problémát?

xfg6v697j

Szerintem semilyen gondot nem szabadna okoznia.

svejk

Olyan sok széles látókörű, okos ember van itt a fórumon.
Véletlen Daewoo (valamilyen Doosan) villamos targoncában nincs otthon valaki?
Service Manual már maga a kánaán lenne.
Ha van valakinek a látókörében akkor mondok pontos típust.

horcsab

Mi a probléma vele? Ha jól emlékszem kapcsolási rajz az ülés alatt szokott lenni, és ott vannak a hibakódok is.

000000000

Rendben, akkor marad az amper mérő. Köszönöm a választ.

000000000

Ha csak index vagy fordulatszám  mérés a célod akor reflexios infrát ami elég gyorsis nagy sebeségre és foto diodábol össze ilesztheted vagyis a vevö része a lényeg pl....BPW41N adonak bármilyen olcso inra led!

000000000

Vagy még egy pár tipus infra dioda vevöböl:
BPW34B
BPW41
BPW43
SFH203FA

svejk

A hátfalon van belül.
Szakszervíz cserélte a két tranyóját a hidraulika motornak, de továbbra sem ment.  
Ma megoldódott a meghajtó részben is volt egy döglött tranyó.  

3vv2btrhv