Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Lehet rosszkor nézted. :)

3vv2btrhv

A fémöntés topikban van a kész brozöntés képe .

2vkx6unz

Újdonság a David felhasználóknak! Megjelent a David 2.4.1 teszt verziója ami strukturált fényt használ, így nem kell lézer "elég" egy projektor. Ez még egy teszt verzió de már érdemes ismerkedni vele. Tibor meg folytathatja a projektor építést mert már van értelme- bár én inkább vennék egyet.
Ami még jó hír, hogy ha ez az eljárás működik akkor digitális fényképezővel lehet több megapixeles képet is készíteni ami sokat javít a felbontáson.

43pbwjg8s

Szia Sanyi!
Nem találtam a DAVID oldalon az említett teszt verziót.
Lehet ezt csak regisztrált felhasználók kaphatják meg?
Ha nem, kérlek segíts!

Messer

43pbwjg8s

Ezt természetesen megtaláltam, de ez "csak" 2.4-es. Avagy ez tulajdonképpen 2.4.1 lenne mégis?
Azért köszönöm!

Messer

Még 25.-én töltöttem le a ZIP-et. (USB miatt nekem azt kell) Akkor még DAVID_2_4_1_CLA.zip volt a neve. Sajna nem működött nálam. 24 bites képért reklamált. Hogy miért? De most kipróbálom ezt az újabb verziót.

D.Laci

Messer

Köszi a kiigazítást. A Te linkeden szereplőben van a "Structured Light Grabber" opció. A Downloads menünél szerteplőben még nem elérhető.

43pbwjg8s

pontfelhő megjelenítéséhez plugin:
http://www.arius3d.com/main.html?contentId=6" TARGET=_fnew>plugin

43pbwjg8s

D.Laci

Csak az inteles link nem müxik.
Sehol nem találok egy letölthető szoftot... :(

besirkyjh

Szintén .

Page not found

?

43pbwjg8s

Igen látom.
Elsősorban a hírértékkel foglalkoztam. Ugyanis idebenn ugysem töltögethetek.
Jó hogy mondjátok, igy nem este estem pofára. :(
Azért nézelődök guglin.

43pbwjg8s