Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

[#hawaii] http://www.a300servo.com/" TARGET=_fnew>www.a300servo.com..... eddig tart egy ilyen... pár órácska...:)

s7manbs8

A hobbystának az kell (az álma legalábbis gondolom ez), hogy ingyen legyen, de ugyanazt tudja, mint a profik.

bmejdz9nu

http://www.a300servo.com/G3XX/G3XX_Service_Manual.jpg" TARGET=_fnew>Régen a TV-k-hez, rádiókhoz, magnókhoz adtak kapcsolási rajzot is.... ezt szép hagyományt kell tartani :)

Szalai György

Sajnos manapság egyre kevesebbre mész a kapcsolási rajzzal.
(Felénk a TV szerelőnek azért nincs szkópja sem, mert már rég csak a sorfégfok tranyó bázisfeszültségét nézhette volna vele, most meg már azt sem. Ezért nem tudta kimérni a Precise motorom tekercselési szögét a Svejk módszerrel.)
Már minden soft-ban van, a többi meg csak egy darab buta műanyag.
A program leírásból meg sajnos ugyan annyit értek akár adják, akár nem.
Én ezért díjazom az A300-adat, mert az szín tiszta hardwer. Valós időben. Ránézek a rajzra, és értem. Azthiszem.

000000000

Van persze... senki nem modta, hogy nincs! Olvasd el a válaszra a kérdést. Azért ajánlom figyelmedbe az MBIO "tananyagot", annak is a VIII. részét. Az alap Mach3 PWM-jét lehet "kicsit" überelni (pl. sebesség függő PWM-es szabályzás)![#buck]

000000000

Kicsit nem figyelek oda, oszt már a konkurencia beteszi a lábát...[#law]

bmejdz9nu

Színtiszta vas? vagy, hogy szokta hívni ezt a Tibor45?:) ... No és nincs benne semmi "Black Box" ...

bmejdz9nu

Most, hogy ezt írod... Na már késő...:)
Talán úgy kellet volna csinálnom, hogy egy "fél" kapcsolási rajz-ot feltenni...
Aztán a másik felét - mondjuk - 10USD-ért...[#smile]

http://www.thekingscourt.com/images/buttons/paypal-cc.gif" border=0>

000000000

Már a legelején el..sztag, mert az oroszok ellophatták (zip password?!)... ugyanmá![#crazya]

bmejdz9nu

Be kellett volna tenni egy zip-be először a PayPal számlám elérését nekik... :)
De akkor is csak 1X vették volna meg :) Tudod milyen "rossz" emberek a hobbysták...
Ha nem "hardverkulcsos" valami... mindjárt terjesztik, másolják :)
Na ebből sem gazdagszok meg... nézek valami mást...

000000000

Szervusz István!őrőmmel kőzlőm,hogy rendbe jőtt a gép,és hála a tűrelmetekért,és a sok jo tanácsért,amit kaptam Tőled,és Tőletek!ma már nyugodtan alszom!:)))kőszőnőm mégegyszer![#wave][#wave][#wave][#wave]

000000000

Esetleg tudhatjuk a bűnös mivoltát?!

000000000

beépitettem a galvanikus leválaszto kártyát,és nagyon szép szabályosak lettek a lépések.a Mach-oz hozzá se nyultam,és az szerintem hibátlan is volt!

msas

Azért nézd át mégegyszer, mert azt hiszem beragadt a hosszú Ő.
Bocs!

bmejdz9nu

Tehát optós leválasztás volt a megoldás...(?)