Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

masok alltal elfogadhatoan tudna bizonyitani/igazolni az egyes elmeletek igazat...  
Igen én ezt szeretném , Tibor45- töl , mert ismerem a referenciáját a gépeinek . De tölle szeretném hallani a konkrét külömbséget .

bmejdz9nu

Alapvetően két fajta vezérlő van a világon: 1. Átmegy a "Varsányi féle" teszten 2. vagy nem... [#nevetes1]

3vv2btrhv

Nagyon bánom az elirást , és szégyellem is magamat miatta .

bmejdz9nu

Hát igen... ez így lenne szép. Azaz egy egy kérdéskör végére pontot tudnánk tenni és továbblépni. De nem így van... Sajnos. (körbejárunk :)

3vv2btrhv

Volt lehetöséged tesztelni Tibor45 vezérlöjét ?

bmejdz9nu

Nem. Mert Tibor vezérlője nem postázható és a felhasználó nem tudja beállítani. (ezért is nincs adatlap és leírás hozzá)
Tibor csak egy komplett szolgáltatás csomagban adja. Azaz kiszáll a helyszínre és beüzemeli maga a technikát.
Ezáltal - belátható módon - nem is olcsó. De összességében megérheti annak aki abszolute nem akar a szervóvezérléssel foglalkozni.  
Természetesen amit Tibor "előír" a mechanikai kialakítással (pl. áttetel) és motor/encoder választási tanácsait betartja. Én pedíg...
Én is csak a honlapjáról tudok infókat... ott találsz referencia videókat is.

4um5b65d

A z t a m i n d e n i t Péter , 2 év alatt több mint 9000 hozzászólásod volt.....nem semmi! Biztos nem enged az asszony otthon szólni.....[#vigyor2][#buck]

bmejdz9nu

Azért ez így nem igaz... :) Mármint az asszony dolog... :) Még jó, hogy nem olvassa :)

3vv2btrhv

És ezek szerint totálisan ki vagy szolgáltatva neki , mert ha valami történik vele ,akkor az egész vezérlés csak egy halom alkatrésszé válik .

3vv2btrhv

http://www.clickautomation.com/products/index.php?func=show&pid=1176&cid=236" TARGET=_fnew>Servo motor átételes
Ez a megoldás menyiben jó , mint a sima motor + és a szij átétel ?

bmejdz9nu

Kötni kell a Tiborra életbiztosítást is... ez is további költség tényező [#smile]

000000000

000000000

Péter! Ezt mát többször leírtad:
"Tibor vezérlője nem postázható és a
felhasználó nem tudja beállítani. (ezért is
nincs adatlap és leírás hozzá)"

Ez is egyike a valótlan állításaidnak, 6 oldalas
beállítási leírás van hozzá, csak az kapja meg,
aki komoly ember és használja is, és betartja azokat a fő szervo játékszabályokat,
tanácsaimat, amik mellett utána 5 év garanciát
adok rá.

000000000

Köszönet és egyben gratulálok, ahogy tesztjeiddel  
helyére tetted  dolgokat, hogy a hobby-sok is okuljanak. Már a Mach-nál is sokat köszönhettünk Neked!

000000000

Majd adok én Neked egyszer igazi, amolyan T45
típusú igazi egységugrás jelet.
Erről Varsányi meg Svejk tudna mesélni, amikor a
tavalyi talin meghaltak a szervóik ~10Hz-es
rángatásnál.