Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

iiidyyiy3

Nekem is van 4 ilyen motorom, én is smc-vel probálkoztam, nekem se volt tökéletes. Nagyfrekiben jártas mèrnökök vèleménye az volt, hogy ezt a nyákot 4 rètegnèl kevesebbre nem lehet megcsinálni normálisan...
Most meg a királynőnek lapátolom a gdp-t, de kèsőbb mèg látok esèlyt egy 4 rètegű nyáktervre és kísérletezésre.

Kelepeisz Lajos

Annyira érdekes hogy első körben semmit nem találok, de ha itt rákérdezek, akkor egy csettintésre megtalálom amit keresek.[#fejvakaras]

Kelepeisz Lajos

Én lemondtam róla, szegény elektron is sokat dolgozik vele, de nem akar neki jó lenni.
Ma beszéltem Maggi István úrral akinek javaslatára veszek egy illetőtől 2db vadi új Quantum vezérlőt.

s7manbs8

Akkor az a 8 körüli a csúcsáram lehetett.

s7manbs8

Majd Pablóval beszéljetek.

Kelepeisz Lajos

Napi szinten beszélünk egymással, de te mire célzol, mit beszéljek meg vele?

s7manbs8

A szervóval kapcsolatban, de ha neked sürgős, akkor egyelőre mindegy.

iiidyyiy3

Mindenképp számolj majd be a tapasztalataidròl!

Kelepeisz Lajos

svejk

Neked baszki az életben nem lesz (jó) géped. :)

Látom még a Motion féle -mely tudvalevőleg ez egyik legjobb a kategóriájában- vezérlődet is eladod.

Kelepeisz Lajos

Hasonló jókat kívánom nekedis:)

b4nm7gjvr

remrendes

Ha lehet meg jelentkezni, nekem is akad 5-6db  http://www.ebay.com/itm/TAMAGAWA-TS-1446N5-TS1446N5-N606TS1446N5-DC-MOTOR-NIB-/120507207155" TARGET=_fnew>Tamagawa DC servom amik talan csak egy kis torodest igenyelnek.

s7manbs8

Te az eladó lennél ott ?

s7manbs8

Egy ilyen lehet el tudná hajtani, csak ennek valami baja van, megcsinálom, hátha beindul.

CNCDRIVE.COM-os Mammut servo vezérlő rev 2.0