Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Kelepeisz Lajos

Tibor én soha nem foglak megérteni, megint csak azt írtad hogy ne, de hogy mi ne, meg miért ne az megint elmaradt.[#conf]

PSoft

Az lesz itt a fő gond,hogy...

Nem a káprázatos,és csodálatos Robsy mellett döntöttél.:)
[#nevetes1]

Kelepeisz Lajos

Én nem tudom, ebbe fogok belehülyülni, egyik azt mondja ez jó, másik hogy nem jó, én meg egyiket sem használtam eddig és csak civódok magamban hogy akkor melyik legyen.
Vajon Tibornak van valami bevált szervó meghajtója, mert azt látom hogy teszteli a motorjait, de hogy mi van a drót végén azt nem mutatja, lehet hogy lapos elem.[#wilting]

KBalázs

svager

Ezek szerint még mindig nem érted!

Csak a Robsy ad neked erőt és mindent legyőző akaratot!  [#nezze][#kuss]

Kelepeisz Lajos

Ez jó, főleg igy hogy tudom honnal idézted.[#taps]

svager

s7manbs8

Bekötöttem a vezetékeket, meg megszakítottam ahol kell. Megy a motor mint az állat.

http://kepfeltoltes.hu/151108/SMC_panel_jav_t_s_www.kepfeltoltes.hu_.png" border=0>

svejk

Akár jó is lehet, bár én máshol vágtam volna el a fóliá(ka)t.

000000000

Hogy egyem az a jóindulatú zúzádat, meg a többi havarodét is.:)  
Milyen kár, hogy nem tudtok objektív műszaki érvekkel válaszolni szegény Lajos barátunknak, miért ne fáradjon ezzela szervóval. De semmi gond, hiszen miután csalódni fog, másnap majd felteszi az adok veszek topikba, és a Fórum máris remekül teljesíti a mostanság legfontosabb funcióját, egymás között csereberélgetitek, adjátok veszitek a kacatokat, és próbálkoztok.:)

s7manbs8

Ha nem érsz rá ne rajzoljál, én most nagyon ráértem. :)

Kelepeisz Lajos

Engem tényleg a sírás kerülget, megpróbálok másképpen kérdezni, Tibor te mire teszed le a voksod, neked milyen meghajtó váltbe, meg egyáltalán mi nem tetszett az előbb, a szervóhajtás ötlete, vagy ez az SMC meghajtó?
Légyszíves ne hagyj nyitott gondolatokat.

s7manbs8

Lajos mekkora motort szeretnél hajtani ?

Kelepeisz Lajos

Köszönöm a tippet, de akkor nem kellene megszakítani a kettő IR 3-as lába közti vezetéket, nem értem miért jó hogy van egy jó nagy hurok benne?