Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

sanka74

Nem a közeljövőben lesz...ha lesz...

besirkyjh

Szia  

Engem érdekelne vagy 6db , de leht hogy 9 .
Az árátol függ .Ez furatgalvános lenne ?
Olyan szép kék? Mondod hogy Neked már van ilyened .Teszel fel egy fotot rola és a nyákrol is ?
Mit jelent az hogy közeljövö?  
[#awink][#confused]

sanka74

Hetek.....hónapok...??...nincs, de utána jártam igen 2x 70 mikron,furatgalván stb,ami a leírásban van olyan,legalábbis azt igérte az a cég akit megkérdeztem....de futok vele egy kört ujra..

svejk

Mit össze nem kínlódtok azzal a nyákkal....
Szedjétek össze mennyi kell és megcsináltatom- kékre :).
Pár száz forint eltérésnél nem lehet több a gyártók közt, mert akkor már svindli van a dologban.
De előtte nézzétek meg hol kaptok 74HC(HCT)283-at DIP tokban.
( Lomex-nél 50 db-ot hagytam kb. másfél éve, máshol nem találtam)

jv7pu3a5p

Ez nem ér, a KÉK nyák az Én termékeim védjegye. [#vigyor5]

bmejdz9nu

Pedig egy echte A300-nak kéknek kell lennie :) Védjegy ide vagy oda :)

bmejdz9nu

Pár A300 nyákra én is be neveznék - annyit molesztáltak már nyákért külföldről, hogy esetleg ezzel boldoggá tehetnék pár hobbystát.

De jó lenne egy kisebb változat... kisebb fesz... kisebb áram... valami A100 vagy A200-as barkács változat...  
Egyoldalas gravírozható nyáktervvel vagy kisebb, vékonyabb rézvezetős... olcsóbb nyákkal.

bmejdz9nu

Egyébként A300-hoz van egy kupac alkatrészem... végül is már nem kell... elvigyem a talira? Occsón adnám annak aki tényleg A300-at akar csinálni. (kb 20-30 hoz van)
Fet meghajtó, opto csat, IRFP260, PCB sorkapcsok (persze kék:), kondik, szigetelők stb... LS IC... (postázgatni válogatni nem szeretek!  ... inkább marad :)
Pl. ha valaki bemutatja az A300 nyákot akkor minden a fél ár feléért lenne:) Önkiszolgáló rendszerben egy dobozból :) Van ehhez még pár hét :)

svejk

Ezt 2 éve kellett volna mondanod... :)
bár a törvény nem tudása nem mentesít...

svejk

Persze azért csodát ne várjatok ettől a szerkezettől, viszont mindenkinek ajánlom aki szeret bütykölni, kísérletezgetni, méregetni...esetleg javítgatni :))

jv7pu3a5p

Én meg vagy 10 éve így gyártatok beee :)
Olyan snassz volt az a zöld nyák, azért kékezek inkább. Amúgy még a fekete is nagyon király csak az a baj vele, nem tudod leellenőrizni fénynél mert nem világítja át csak egy 100000W reflektor. Néha szükségből alkalmazom, ahol látszik.

s5f8tmfv3

s5f8tmfv3

Engem is érdekelne legalább 3 panel. Valaki írjon már árakat, legalább megközelítőt!

000000000

Bocsika, de abból nem lehet gond, hogy ez a A300 egy gyík koppintás?:))

korbendallas