Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

szia Tibor!az expreszt nem tudom megnyitni.!

3vv2btrhv

lehet hogy azért mert oda csak jelszoval lehet , de most töltöm le .

000000000

Szia Tibor.
Az artcam2009-en nem nyithatok meg a cegek altal ujonnan keszitett modellek.Mit csinaljak?

000000000

azokat nem is fogod megnyitni semmivel,csak ha megveszed őket!

dosalaszlo

HELP!
Ha valaki tudja hogy egy szabályos kúpos formának a finomítását miért csinálja ilyen cikk-cakk-osra a z-tengely mentén és hogyan lehet kiküszöbölni annak előre is megköszönném a segítségét!  
http://kepfeltoltes.hu/view/090331/finish_bonbon_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>bonbon

000000000

ezt mivel csináltad?artcammal??

dosalaszlo

Igen ArtCam-al. 6mm-es gömvégű, 0,05mm-es léptékkel le és oldalra is! Átmérő 19mm, magassága 19,65mm.

000000000

melyik verziod van meg?és ki is martad a munkát,vagy csak terv?

dosalaszlo

ArtCam Pro9 és egyenlőre csak terv mert így nem ésszerű kimarni!

robroy007

próáld meg esetleg 3d offset spirál módban  

az a baj, hogy az artcam pixel alapokon nézi a reliefeket és elég érdekesen hozza néha a formákat emiatt  
3d simításnál gyakorlatilag a z irányú érték nem mértékadó csak az oldal irányú (nekem 0.5mm stepdown-ra simán beleszaladt 5mm mélyen az anyagba, én meg sikítottam, hogy miért)

kmajer

A 772-ben Z-bug-ként említettem hasonló problémát, igaz hogy az V-carve-nál.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Kmajer/leveltoolpath.JPG" border=0>
art file a mappámban

000000000

hogy nektek miket nem csinál!????

000000000

én ezt is artacamkmal csináltam,és soha nem volt gondom vele.