Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

0gbwyh99

Nagyon szép a munkád is ! Azt már az új géppel csináltad ?

eivmhrm04

000000000

EGY KIS UJDONSÁG!:))http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/DSC00512.JPG" border=0>

0gbwyh99

Ez igen komám !! NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ ! Te , az óra amin ál , az micsoda ? Azon is k-rva jó faragott minta van ! [#eljen][#taps][#taps][#worship][#worship][#worship][#worship][#wave]

000000000

az az also elem,csak nem fért rá a képre.de most vettem egy art relief gyűjteményt,és ilyen"pocsék minták vannak benne!:))))

eivmhrm04

000000000

kőszőnőm Karcsi!:)nézd meg a mappámba a tőbbit is!:)

dg8n4i8x

Jól néz ki! Mivel kezeled a fát? Én is tervezgetek egy órát a nappaliba, van egy tök jó erezetű fadarabom a tavaly kivágott fűzfámból, direkt erre a célra tettem félre. Csak nem tudom mivel kéne lekezelnem, hogy ne repedezzen szét! Azt tudom, hogy nagyüzemileg valamilyen ásványi olajjal itatják be.

eivmhrm04

Hát ilyet azért már körte vagy dió st illik csinálni

dg8n4i8x

Igen.. Nagyon szerettük azt a fát, és szeretném ha legalább egy kis darabja megmaradna... Sajnos muszály volt kivágni mert egy erősebb szél kitörte volna, elég öreg volt és megtámadták a kártevők a törzsét. Amúgy csináltam próbamarást és jó lesz! Ez a darab ágak elágazásától való és nagyon jó a mintázata ez miatt is tettem félre!

000000000

szia Balu!én csak kőrtével dolgozom,és porszárazzal.a dio sem rosz,de az erezetek miatt nem érvényesűlnek ugy a motivumok,m,int a kőrténél!ha ki vágsz egy nyers fát.akkor vágasd fől,kb.101cm vastag lapokra,és ragd máglyába,árnyékos de szellős helyen.a végeit a fának ragaszd le tapétával,és lehetőleg,valami durvával,ekkor nem reped!de ha van lehetőséged műszáritani,és ha estleg vákumos műszáritót tudsz,akkor az tőkéletesen szárit.maráshoz a legjobb a tőmőt szálu kemény fa,és még az alma is nagyon jo,és szárazon olyan mint a vas!a fűzfa nem tul jo ilyen munkákhoz.

000000000

bocsi nem 101cm,ha nem helyesen 10cm vastagra vágni!

e6bkdgi5f

Sziasztok!

Az ArtCam-ot honnan tudnám letölteni?  
Tudnátok benne segíteni?
Köszi