Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

A 950- es kérésem nagyon aktuális , probálja meg valaki !!

3vv2btrhv

http://www.youtube.com/watch?v=O-RzYjSPzP4&feature=related" TARGET=_fnew>Ezt szeretném elérni , csak ékszer  méretben

D.Laci

"4D"- s gravírozást akarsz???

3vv2btrhv

ékszert késziteni forgatoval , mindenem megvan csak életre kéne kelteni a vezérlést

D.Laci

Amig se kérdezni ,de még vállaszolnisem tudsz addig sok értelmes választ nem várj.Az a baj ,hogy te magadsem tudod, hogy mit mivel hogyan kellene....

0gbwyh99

Nem 4D-s gravírozás , hanem 4-ik tengelyes (forgatótengelyes) gravírozás . [#wink][#wave]

D.Laci

Ne nyelvészkedjűnk mááá! [#ejnye1][#finom][#wave]

D.Laci

Úgy látom a héten sem tudjuk meg, hogy gravírozás lesz vagy marás.Arra sem sokesélyt látok, hogy kiderüljön a vezérléssel vagy az artcam-mal van a gebasz....

0gbwyh99

Ne haragudjál , csak nem mindegy hogy 4 tengelyes vezérlést csinál az ember , vagy pedig 3 tengelyest amelyikböl az egyik véletlenül egy forgató tengely . [#worship][#worship][#wave]

D.Laci

Étem én, azé raktam idéző jelkőzé "4D". :)

0gbwyh99

Aha , ezer bocs (és medve) ! [#worship][#worship][#nevetes1][#wave]

iehphskft

Hali. Az ArtCam-nek létezik magyarosítása? Már elkezdtem lefordítani csak soknak tűnik és gondoltam előtte megkérdem. Köszi

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/%d6NT%c9SZET/K%e9p004_exposure_%e1tm%e9retezve.jpg" border=0>
Senki nem segit a MillWizart problémámba ?
Ezt sukerült eddig készitenem

3vv2btrhv

Forditást csináld meg és áruld nekünk !!

000000000

Még új vagyok, és segítséget szeretnék a szakiktól. Magyar nemzeti jelképeket tartalmazó clipart-ra, vagy valami más vektoros formátumra lenne szükségem. Van ötletetek honnan?