Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Nem kell ahhoz idegen nyelvezet , én például nem tudtam mire vélni a menesztő szót az esztergánál pől. El nem tudtam képzelni az meg micsoda lehet, kit menesztenek ?

000000000

végűl is igen,mert ha csak pár szot sikerűl jol forditani,akkor ki lehet logikázni a tőbbit is!Béla te is artcamozol?

s7manbs8

Én nem ArtCAM-ozok. Odáig még nem jutottam el, bár a neve ismerősen cseng.

000000000

szia Béla!az art cam az egy spéci progi,olyan mint a narko,kőnnyű rászokni,de abba hagyni...

0gbwyh99

Íme Nádházi még egy munkája :
http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/moto/DSC00502.JPG" border=0>

000000000

http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/moto/DSC00506.JPG" border=0>

3vv2btrhv

a paraméterekre lennék kiváncsi = lépéstávolság és kés ??

000000000

100x60-as a mérete,és 30 fokos gravirmaroval csináltam.használsz art camot?

3vv2btrhv

000000000

nekem egész jo kis gyűjteményem van reliefekből.

3vv2btrhv

nekem az is kéne ( amiota felraktam a 2008-as verziot nem engedi megnyitni a könyvtárat .  

000000000

az enyém is pro 2008-as,és megyitott eddig mindent.van vagy 100db,de bővűl mindig,mert az art cam forumon ősszejőttem egy indiai gyerekkel,és csereberélűnk mindig!irj egy privit,és megbeszéljűk.az oráimat láttad?

3vv2btrhv

nem tudok privátot irni , elöb te irj nekem erre a cimre  
hunka-keret@freemail.hu ,  
olvastam a forumot ami nem döglött meg a PC-ém azota nem tudok bejelentkezni .

3vv2btrhv

000000000