Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Helló,  
az a helyzet, mint ahogy már írtam a fával egyáltalán nincs tapasztalatom. Éppen ez a bükkfa volt itthon.  
A linkjeidet sajnos nem tudom megnyitni, pedig nagyon érdekelne.
Üdv: M.L.

000000000

probál igy megnyitni mert ez egy kollegánk aukcios oldala,és ott vannak főnn ami érdekelhet. a cim: laci7722.uw.hu/

000000000

Nem én terveztem, csak a csaj hátára a rajzot kellet nekem felrajzolni :-)

Komolyan: Mi csak kivitelezéssel foglakozunk, nagy ritkán tervezéssel. Főleg ipari kiállításokra, vásárokra készítünk a galérábal látható dolgokat.

000000000

Sajnos így sem sikerül megnéznem.

000000000

ide meg nem tudok képet fől rakni,mert nem enged be.ha van email cimed,szivesen átkűldők rola képeket.

000000000

Pedig tudhatnál, ha akarnál, mert van 2db File Tár is (bennük a belépés kódjai)![#nezze]

000000000

István az a gondom hogy  Péter még kodot is kűldőtt,és még sem enged belépni a rendszer.de probálkozom!

000000000

Azért használd akkor a két File Tárat (ne a Felhasználók mappáit)!

000000000

3vv2btrhv

Oda sem enged belépni !

000000000

AZ E-mail címem: laszlo.madaras(Kukac)t-online.de
De ha Nickre rákattintassz ott is ez van megadva.
Várom a képeket. Előre is köszönöm.

000000000

oké Lászlo,máris kűldőm!

000000000

000000000

Lászlo ide válaszolok mert a freemail nem kűldi el a levelet!art cammal készitem,és vásárolom a klippeket,amit tovább variálok.az az angyalos clipart most 20 ezer ft-t!!!a marot én is árulom,de az eba-n veszem.6 dolcsi dARABJA MOST.

kmajer

A z-bug, amit említettem
az art file a mappámban