Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

34jpagzua

Üdv Mindenkinek!
Az ArtCam2008 progim nem nyitja meg az rlf (relief) file-okat. Az internetről leszedett korábbi verziójú file-okat viszont igen. Van valami ötletetek, mi lehet a gond? Előre is kösz!  

000000000

Az artcam 9-el keszult rlf-eket a 8 nem nyitja meg nekem, gondolom ez a titok kulcsa

000000000

haladj a korral,és tessék főlrakni a 2009-est.:))))de érdekes amit emlitesz,mert 2005-ős rlf-t meg nyit nekem a 2009-s.vagy és pont ma találkoztam egy ilyennel,letőltőttem,és szépen megjelent mint rlf,de ha már 3d-ben akartam nézni eltűnt!

34jpagzua

Nekem azokat nem nyitja meg amiket a progi telepítéskor rakott fel a Reliefs könyvtárba. A fejlécük szerint 2007-ben születtek.

000000000

amikor főltelepitetted a progit,akkor két ikonnak kell lennie,egy artcamnak,és egy artcam file nevű ikonnak,és ha ebbe belépsz,és rákattintol egy reliefre,akkor nem nyitja meg ?

34jpagzua

Nem nyitja meg. A progi elindul, de nem történik semmi. Ha nyitok egy új file-t és rákattintok az "import reliefs from library" ikonra, akkor a baloldalon megjelennek a relief-ek kicsiben. Ha bármelyikre kattintok, nem történik semmi.
Elképzelhető, hogy a progi valódiságával van baj. De hát szegény ember...

000000000

valoszinű hogy ez is benne van!mert normál esetben,ha mondjuk nem vagy benne a progiban,csak rá kattintol az artcam fájl kőnyvtárban bármelyikre,azonnal elinditja az art cam progit!meg még egy kérdés:a progiban telepitve vannak a klipartok,és azokat sem nyitja meg?

kmajer

Tudna valaki segíteni Z-bug ügyben?
korábbi info a 770,772,829-ben.

34jpagzua

klipartok alatt a Reliefs mappában lévő rlf lile-okra gondolsz? egyébként egyetlen rlf-et sem nyit meg azok közül amik a telepítéskor kerültek fel.

000000000

akkor ne szenvedj tovább,ott valami nagy gáz van a progival!probáld ujra főlrakni!azok a filéket megkéne nyitnia,mert azt gyárilag be épitették a progiba!

000000000

még a demonak is meg kell nyitnia!

22pkusuaf

Sziasztok! Nem tudná valamelyikőtök megmondani, hogy honnan tudok kezelési útmutatót szerezni az Artcam-hez? Köszi

Devecz Miklós

000000000

szia Miklos!te dolgozol artcammal?van jo sok clip artom,ha persze érdekel?!űdv:tibor

Devecz Miklós

Először a gépemet kell megépítenem.
Már elkezdtem.