Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

22pkusuaf

0gbwyh99

Szia! A clipartok engem is érdekelnek !!! [#taps][#taps][#taps][#worship][#wave]

000000000

van egy párszáz!nem tudom azt a nyives orát megmutatni neked!azt mind a klipártjaimbol csináltam.Leslie papa már látta.nem tudod megnézni a kőnyvtáramban?

0gbwyh99

Igen láttam , de most már elegem van , megtanítalak hogyan illesszél be képet ![#gonosz2]
A bal menűben írja hogy "Felhasználók mappái" , arra jobb egérgombball katt , "link új ablakban megnyitása" , kikeresed a "Nádházi professzor" című mappát és katt , a kívánt képre jobbegérgombball katt , "Link másolása" , utána a kisablak ahova a hozzászólásokat írod (alján barna mezőben)írja hogy "[kép]" - arra katt , megnyíllik egy keskeny mező , oda illeszted az előzőleg lemásólt képnek a link-jét , "enter" , KÉSZ!!! A kép megjelenik a hozzászólásodban !

Ha csak linkelni akarod akkor ugyan az az eljárás csak nem a "[kép]" nevű gombra kattintasz , hanem a "[url]" gombra , aztán szintén a keskeny mezőbe beilleszted a kép linkjét és az "enter" lenyomása után még be kell az újjabb keskeny mezőbe írni hogy a hozzászólásodban mi legyen a link neve . Olyanokat szoktunk írni oda hogy : "ITT NÉZD MEG" , vagy "KATT IDE" vagy ilyesmi . Amikor elküldted a hozzászólást , akkor aláhúzva jelenik meg a link , és rákattintva rogton oda is visz .
Ezt az egészet nem csak miatadd írtam le , hanem a többi kezdő véget is , akik még nem boldogulnak a linkelésel és a kép illesztésel !   [#vigyor2][#wave]

hduf42fua

Köszönöm szépen ez nagyon hasznos.
Azt még megíthatnád ,hogy hogy időzítsünk 00:00-át.

000000000

Tanár ur kedves!sajnos olyan vagyok mint a kis elefánt,nehezen tanulok,kőnnyen felejtek!:))[#worship][#worship][#worship]de azért kőszőnőm,és tudod jobb kétszer kérdezni,mint egyszer se![#dumcsi][#dumcsi][#integet2][#integet2][#integet2]

0gbwyh99

Professzor Úr , tessék csak nyugottan kérdezni ha valami nem világos [#email][#nezze][#dumcsi][#help][#guluszem1][#email][#nezze][#nevetes1][#worship][#wave]

0gbwyh99

Úgy hogy kivárod mire az asszony elalszik (hogy ne dunnyogjon hogy : " már megint a fórumon vagy ? Majd nekünk , fórumozók asszonyainak is alapítani kell eggyet , hogy legyen kinek panaszkodni a férjekröl !!") , aztán válaszólsz minden emil-re , és mire ezekkell végzel : pont éjfél !! [#nevetes1][#nevetes2][#buck][#circling][#crazya][#worship][#wave]

000000000

István ne fesd az őrdőgőt a falra,még meg érhetjűk hogy az asszonynép létre hoz egy anti forumot!!![#violent][#violent][#violent][#violent][#violent][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes]

hduf42fua

Köszönöm igyekezni fogok,de esténként mostanában a műhelyben  barkácsolom a 2. gépem,sajnos az elsőt elb.......tam,de az ARTCAM-ban minden okosságot befogadok mint kezdő.Ebből a topikból is kimásoltam már minden érdemlegest.(esetleg egy fordítás?....)

000000000

webforditas.hu.ettől jobbat nem tudok,és elég jol fordit!melyik artcam van meg neked Miklos?

hduf42fua

PRO 9 .A webfordítás.hu-t próbálom én is csak van ugye egy pár szakirányu szó ami nem ok.
Viszont rengeteget tanultam a videókból,viszont egyáltalán nem tudok angolul és a videókhoz lévő hanganyag kiesik. Itt bedőlt a fordítás pedig már volt aki megcsinálja.Itt afórumon is vannak hozzáértők és okos kérdésekre kimerítő választ adnak,csak akérdések a munka közben merülnek fel és akkor félbemarad a dolog.
Nagyon szép az óra ,de én még csak 2d-ben vagyok. Röviden ennyi ÜDV:BM

hduf42fua

Elnézést a kesze-kusza fogalmazásért csak mostanáig melóztam.

000000000

hát csak ugy tud segiteni az ember a másiknak,ha ő is a gépelőtt űl,és eggyűtt veszik át a pontokat!nagyon ősszetett sokoldalu program,és én ugy csinálom lépésről lépésre,mert bele lehet zavarodni!kőszőnőm a dicséretet!:)

000000000

amugy érdekes nyelvezete van,egy amerikai rokonom aki 30 éve kinn él,is elakadt sok kifejezésnél!a spéci artkamhoz jár az internetes sugo is!