Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

ment galamb freemail....[#vigyor0]

000000000

9ah5mpgwm

igen szeretném én is ha lehet

PSoft

000000000

szewa Pál barátom!:)))látom te fullon vagy mindenből???!:))nekem nem tudnál segiteni???

9ah5mpgwm

000000000

tudod te jol barátom miről van szo!!!!

000000000

Mennyivel tud többet, mint a 2008?

PSoft

Most akkor,meg is köszönöm.[#wave][#worship]

9ah5mpgwm

arra gondolsz hogy kértem a forumtársakat hogy valaki küldjön 1db art vagy rlf kiterjesztésű trófeaalátétet?????és kaptam is több embertől (3),igaz mindhárom ugyanazt küldte el de csak 1 valaki irta oda hogy tessék de 1500ft??megsem kérdezve kel ennyiért vagy sem???

9ah5mpgwm

mert akkor ki is a pénéhes???én ingyen átküldöm bármelyik progim ha kell bárkinek.

9ah5mpgwm

És NEM vagyok a barátod

7vpav5d32

Te, ha valakitől kapsz valami másolatot amit az adományozó pénzért vett és azt tovább adod (mindegy, hogy pénzért vagy nem) az téged minősít!

9ah5mpgwm

semmit nem kértem pénzért.de ha így lenne sem adnám tovább,pedig már nekem is megvannak(kb4Gb)mégsem adom ki a kész fájlokat,csak a progit,azt meg miért ne??

000000000

nem veszem föl a kesztyűt ahhoz te kevés vagy nekem,de az amnéziás emberek nem igazán jönnek be nálam!meg kerestél,és nem az összeg nagysága a problémas barátom,mert többet adok borravalonak a wc-s néninek,hanem hogy meg sem köszönted!!!!de van neked másnál is egy kis sarad.amugy nem igen leszel a barátom,mert én azokat megválogatom.ezzel a vitát lezártnak tekintem!