Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Valószínűleg kicsi a géped teljesítménye.  
Esetleg valami más progival összeakad. De az előző, valószínübb.
Lehet, hibás a progid.

9ah5mpgwm

nekem 1.4Ghz 1.7+os AMD és 512Mb ram 3Mb videokari és ezen a vason megy az AC2009.Igaz lassan de megy és nem fagy le.szerintem inkáb telepítési vagy windows hiba lessz ez.nekem volt hogy sz...rul települt az XP (karc a cd-n)és már semmivel nem akart együttműködni,még sajátmagával is összeveszett.:_)))

kua93zk4w

Valószínű nem a gépem kicsi 2Ghz 1Gb ram 128Mb videó kari.
Elképzelhető hogy azért van mert notebookon használom.A corellel  is így jártam, ugyanaz a progi futott asztalin ezen nem.
A progi másnak jól működik, pendrive-ról lett másolva.  
Próbálkozok még ha rájövök a bajra megosztom hátha másnak segíthetek.

000000000

Hardveres OpenGL támogatás van? Ezek a progik nem szeretik az alaplapi VGA-t, vagy a gyenge videokártyát. Nézd meg a 3D beállításoknál. Próbaképpen kapcsold ki meg be és hasonlítsd össze.

000000000

egyenlöre a géped fix amin sok pénz javitani az az hadweresen egy javaslat használj régebi ac verziot azoknak kisebb a gép igényük...

9ah5mpgwm

3mm-es 30fokos 0.2es hegyű gravírtűvel,nekem tölgyfába max 5-7mm mélyen tudok 1 fogásból gravírozni, max 1000mm/perc-el,stepperek kínai vezérlővel(ag .Az lenne a kérdésem ez nóóóórmális?? mármint sebesség és mélység???

000000000

egy szeszámal minden nagyolo és befejezö talán egy lépésbe durva ez a mélyság ilyen vékony szerszámal pláne kemény fába....

9ah5mpgwm

:-))) akkor jól láttam hogy nem szereti.gondoltam 3as kukoricamaróval elő kellene negyolni,aztán csak a mintás részt gravírtűvel.

000000000

jo rálátás....[#vigyor0]

Rabb Ferenc

Gömbvégűvel nagyold, mert az egyenes végű sok helyen belemar a mintába. Gyámánt tárcsával egyélű maróból is kéászíthetsz. Csak egy negyed körívet kell kialakítani, és kb 8-10 fokot hátraköszörülni

9ah5mpgwm

elnézést hogy itt is megkérdezem,de már nagyon bosszanz hogy nem tudok a tár-ra feltölteni mert semmivel nem tudok csatlakozni,az illetékes meg oda sem bagózik a topikra

tfpk6pks3

Igen, tudjuk, hogy már kérdezted és azt is, hogy kaptál választ is! Olvasd el....

000000000

Tölgyfába még nem martam, de bükkfába az említett  gravírtűvel 10mm-es fogással 0.1mm fogásszélességgel 2000mm/min előtolással szépen vitte.

000000000

Tévedés!
Az ujjmaró,és semmilyen más maró, ha jól van definiálva a szerszámadatok között, nem mar bele a 3Ds felületbe. Jól is néznénk ki! Az AC ui. a szerszámpálya generálás során matematikailag illeszti a szerszámgeometriát a domborműre mégpedig a megadott tolarencia által meghatározott pontossággal. Komolyabb eltérés csak akkor lehet, ha a tolerencia értékét nagyra veszitek, mert akkor az eredmény valóban lényegesen eltérhet attól, amit vártok.

Rabb Ferenc

Mint azt az adatlapomon is írtam, a gép is csak ember. Belemar az rendesen. Néha. És nem csak én tapasztaltam.  

Nem cáfolni akarlak, csak a saját (rossz) tapasztalatomat írtam le

Tudod: ember tervez - Isten verje meg, megint elszabtam...