Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

Tibor!
Tuti. Szépen fog a progi is muzsikálni. Hangolgatom magam is.

000000000

Nem is gondoltam, hogy a hegedához is értessz.

yb8iik8sz

Sziasztok!
Tuda valaki segíteni? Megfrissült az ArtC-om, de mig a régibe File menű alatt volt az import, most nem lelem.
Hogyan import stl?

6x509vxe

Danibá!
én is kérnék infokat az okitásrol

000000000

pÁL,A FELSÖ MENŰ SORBAN,A RELIF KÖNYVTÁR,ÉS ABBAN AZ IMPORT 3D MODEL..STL..STB.IDE CSAK AKKOR TUDSZ BELÉPNI HA ELÖSZÖR A MEGNYITÁS-NEW MODEL-KIVÁLASZTOD A MÉRETET-OKÉ-ÉS BEJUTHATSZ A RELIF MENŰBE!:)))

000000000

Bodi a látszat csal!:)))

yb8iik8sz

Ksznm.
Addig variáltam Mona Lisat, hogy már csak Micimackóra hasonlít. jaj

000000000

sikerűlt belépned?furcsa igy a belépés,de ez van!:))hát az is valami!a rétegeket vissza is bonthatod,és a rétegeknél ne aply-z,csak close!add-és close!

yb8iik8sz

Ksznm, megvan. (jártam erdőt, én is friss).
Találtam másra is megoldást. Majd szóban.

yb8iik8sz

Nekifutunk majd harmadszorra is. A keze azért jó, szerintem.

000000000

ez már nagyon jo uton van a jo felé!:))))

000000000

ArtCam tanfolyam!
KÉREM akiknek írtam a jelentkezésükre levelet, és nem válaszoltak rá legalább egy IGENt vagy NEMet válaszoljanak. Tudjam, számítsak rájuk vagy ne? Nincs idő a bizonytalankodásra.

000000000

yb8iik8sz

Csak úgy, gyakorlásdiból.

yb8iik8sz

Ez már vidám angyal. Érti a rlf technic.