Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Nemes Mihály

rosszvashttp://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes&Nemes/doksik/rosszvasllll.jpg" border=0>

000000000

a lényeg az output fájl!dfx,dwg,stl,rlf.

000000000

Tanfolyamosok!!!

Keresünk egy olyan résztvevőt, aki Nyiregyháza irányából jön. Utiköltség csökkentés miatt társulna egy másik arról jövő résztvevőhöz.

Magánba várom a jelentkezést.

000000000

Kedves Danibá.  
Az publikus esetleg hogy mennyien jöttünk eddig össze a tanfolyamra?
Én pestről jövök egyébként.

000000000

A tervezett minimum létszám fölött vagyunk.  

Még, 2 férőhely van, ha valaki most kapna észbe. és úgy érzi, szeretne eligazodni az ArtCam világában.

Pest és környékéről többen is.

000000000

Köszi az infót, remélem nem marad le senki a lehetőségről akit érdekel. Kár lenne.

Nemes Mihály

kérnék egy kis segítséget!!

hogy tudodk layereket csinálni egy összetett képet szeretnék részegységekre szedni és mindnek más nevet adni úgy hogy egyben maradjanak ?

000000000

Próbáld a Layer fülön.[#beka3] Create (Új layer), Rename (Átnevezés). Ha kiválasztasz egy vektort, akkor a lenyíló listában átrakhatod egy másik layerre. A 7-es  még csak vektorokat tud layereken tárolni. A későbbiek bitképeket és reliefeket is.

Nemes Mihály

AC 2008 van de gondoltam  a layer fülre de nem találom!! hol van ?

000000000

Balra lent. A többi között kell lennie.

000000000

Ha nincs, akkor lehet hogy sérült a telepítésed. Az oldalfülek HTML-jei az AC telepítési mappában a Html almappában vannak.

tfpk6pks3

Vagy inkább JOBBRA LENT... ott van a Layers és a Toolbox fül

000000000

Ja igen. Kevertem a hetessel. Később áttették jobbra.

Nemes Mihály

okés meg van ott is volt csak mindig lecsuktm :)

hogy mentem a layereket ? úgy hogy egy vektor grafikát kinyitok  és mondjuk 4 layere lessz osztva??

help

000000000

Hogy érted hogy menteni ? A vektort úgy tudod egy layerre rakni, hogy kijelölöd, jobb egér katt a vektoron és Move to Layer. Az egyes layereket a fülön lévő kék floppy ikonnal tudod exportálni. A neve előtti fekete gombra kattintva pedig a színét lehet állítani.