Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Titkos szolgálati eszközök használatával. :)

43pbwjg8s

Bár nem tudom ott mi volt, de ilyen pl. a STRATA Foto 3D.

D.Laci

yb8iik8sz

Nem tudom pontossan mire gondolsz, de az oroszlánom így készítettem. (#1394). He ez ízgat, mail leírom néked.

ukcge40u

Mentem volna én is, de valahogy nem értem oda.
Akkor én most melyik kategóriába tartozom?
Nem a kötözködés miatt (de, hogy ezt leírtam, már az is lett), de nem kellene leírni azokat, akik nem tudtak ott lenni, de nagyon szerettek volna.
[#worship][#worship]

D.Laci

Nem erre gondoltam.
De azért tedd itt közkincsé a tudásod!

000000000

kűldtem egy drot galambot!:)))

yb8iik8sz

Hosszú lenne. A "drot galamb" jó infóval szárnyal.

000000000

egy kis vázlat gondolat ébresztőnek!:)))http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/2009-10-26%2022%2032%2042.png" border=0>

yb8iik8sz

Csinos, és nem beszél. Ideális.

000000000

A "kötözködésedre" Nem azokról szólt amire válaszoltál akik jöttek volna, de kivül álló okok miatt nem...
Hanem, a fanyalgókról, akik előre tudták semmit nem ér az egész, meg minek az neki.  
Kaptam jó pár levelet előtte.
Te, kis kötözködő:(((

000000000

Tibibá, ez már kezd alakulni.  
Kicsit belenyomódott a homokba aktus közben:)))

43pbwjg8s

Nem igazán használtam, de elvileg hasonló az imagemodeller is.
Valahova (talán a digitalizálás topic) betettem egy friss liket egy ujabb free dologról.  
Bár annak csak a hírét olvastam el, és szintén nem rpószáltam ki.
Volt aki letöltötte. Talán ki is prószálta. Szerintem kérdezz ott!

000000000

Alakul, csak azok a csúnya "vágási hegek"
ne lennének a nő mellén, így olyan, mint
aki most kellt fel a plasztikai műtőasztalról!:))

000000000

köszönöm a bókokat urak,de mint irtam csak vázlat!:)