Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

7vpav5d32

Kösz, hogy ott lehettem! Kicsit tömör egy ilyen két napra, de legalább tudjuk mik a lehetőségek és tudjuk, hogy mennyi mindent nem tudunk!

KoLa

Merkel Géza!köszönöm az ArtCam oktatást, elég komoly munkát végeztél, ha visszagondolok az elmúlt két napra[#taps][#taps][#taps][#worship][#worship][#worship][#wave][#wave][#wave]

hduf42fua

Danibá-nak a jó szervezésért köszönet.
Merkel Gézának a magas szintű előadásért köszönet. Srácok hajrá! Jöhetnek az egyéni reliefek !

ztti28t3n

Ezúton is szeretném megköszönni Gézának a kitűnő előadást, Danibának a szervezést. Bizony sajnálhatja, aki nem volt ott...

000000000

Én is csatakozom. Köszi mindent Gejzának és Danibának, várjuk a next step tanfolyamot is.
[#worship][#wave]
Most már csak rajtunk múlik , hogy az előadáson elhangzottakat hogyan tudjuk hasznosítani, gyakorlatilag az egész programmal megismerkedtünk alap szinten. [#fejvakaras]

c2nsu773m

Én is köszönöm!
Hogy jobban emlékezzek berakok egy kis AC/DC!!!

000000000

ArtCam tanfolyam, összefoglaló.

KÖSZÖNÖM, résztvevőknek, hogy hasznosnak ítélték, két hosszú nap eltöltését a tanfolyamon.  
Ezzel, el értem céllom. Az-az, hozzájuttattam, juttatunk, sok fórumtársat a vágyott tudáshoz. Biztos vagyok benne, hogy lesz néhány közöttük, akinek a későbbi életére is hatással lesz, e 2 nap eredménye.  
KÖSZÖNÖM, Merkel Gézának, hogy 1000 más bajai mellett alaposan felkészülve, masszív, és átfogó alapokat adott minden résztvevőnek.  
Aki, komolyan gondolta ennek a tudásnak a megszerzését, és most a gyakorlással tölti idejét, az már holnap realizálhatja a CNC gépén, a megszerzett tudásának eredményét. E csodálatos program áldását.  

Azokról is szólnom kel, akik lemondták a jelentkezésüket vagy nem is, jelentkeztek.
Biztosan vannak sokan, akik a következő mondatommal egyet értenek.
A legjobban azt hiányoljuk, amit elvesztettünk, és mélyen fájlaljuk hiányát.  Az, hogy valami lehetne de, nincs, annak vágyása kevésbé erős, mivel eddig sem volt, és nem éreztük előnyét, és kevésbé fáj, hiánya.  
Szerencsére, nem az érdeklődés hiánya mondatja a fentieket velem, mert egyetlen szék sem maradt üresen.
Érdekesség képen, elmondanám. Volt közöttünk, egy 77 éves (60 nak se látszódik) fórumtársunk is. Aki, fiatalokat megszégyenítő módon, tele ambícióval, tervekkel, épülő gépére gondolva, lelkesen szívta magába a tudást. De, mondhatom azt is, rendkívül barátságos, igazi közösségi ember.  
A résztvevők többsége, igénybe vette a szállást is. Az ottani jó hangulat és baráti beszélgetéseknek értékét nem lehet szavakba önteni. Éjfélkor, én bontottam meg az önfeledt, jó hangulatú, véget érni nem akaró beszélgetést, távozásommal. Hagyva időt pihenni másnapra.

Kérem, a résztvevőket, ne rejtsék véka alá, ha úgy gondolják, érdemes volt részt venni ezen a rendezvényen. Ezzel is biztatni másokat, érdemes kihasználni a lehetőséget, ha adódik még.
Én, ennek a tapasztalatára alapozva, más szoftvernek a megismertetését is megszervezem, ha arra igény merül fel. De, akár ennek megismétlése, vagy emeltebb szinten folytatása is lehet. Jelezzétek, hogy mit szeretnétek.???

Még, annyit: sajnálom, hogy a terveim szerinti emberekkel nem tudtam, vagy nem eleget tudtam beszélgetni. A körülmények, feszült idegeim, és fáradságom okán. Pedig, fontos lett volna. Sajnálatom mellett, elnézést kérek ezért.
Várom azok leveleit is, akikkel megbeszéltem.

Külön KÖSZÖNET, Magi Istvánnak, hogy sok más mellett ennek, helyt adásával is, támogatott bennünket.
A feleségem, értünk tett áldozatát is meg kell köszönnöm, Talán a többiek nevében is, amiért, két éjszakának hajnalát ránk áldozta, hogy rengeteg friss pogácsával, sós süteménnyel, kávéval ellásson bennünket.
Köszönöm azok türelmét, akiket zavart, az itteni ez irányú megnyilvánulásunk.
Azok türelmét is köszönöm, akikben ellenszenvet váltottam ki ezzel.  
Danibá.  

000000000

Koszonom a tanfolyamot Danibanak,Gezanak es mindenkinek akik ott voltak.
En nagyon jol ereztem magam.
Nagyon sok hasznos dolgot lattam,halottam...
Ha lesz meg tanfolyam (halado) en biztos ott leszek.

000000000

Köszönöm a szervezést Danibának. Köszönöm Gézának a nagyon jó előadást. Nagyon jó buli volt VELETEK.

6x509vxe

Én is köszönök mindent
Az esti beszélgetés is felért egy fejtágitoval.
De azért a véredényeinket is tágitottuk:-)
A tanfolyam meg 2nap alatt tökéletesen kiegészitette azt a tudást amit magamtól csak hosszu hetek alatt sikerült ezzel a nagyon jol használható programmal megszereznem.

97urdfkpc

Én is köszönöm Gézának a vártnál százszor színvonalasabb fejtágítót és Danibának a tanfolyam, a szállás, az étkezés és még ki tudja mi minden szervezését, aminek köszönhetően e tanfolyam létrjött. Az ArtCAM-es tudáson felül még sok egyéb hasznos információhoz is hozzájutottam, mivel az egész országból érkeztek "fertőzöttek".
Remélem lesz még lehetőségem találkozni veletek!

000000000

Sziasztok tanfolyamosok!
Köszi a köszikért!
Feltettem a felhasználói mappámba a tanagyagot.
Elég "husi", ezért töltsétek le magatoknak "izibe", mert kb. egy hét múlva leveszem onnan, hogy ne terheljem vele a tárat. A WORD fájlokban találtok útmutatót az anyag használatára.

000000000

Tanfolyamosok és Mindenki!
A mappámba JBASDISTR néven feltettem egy sűrített könyvtárat, amely a palástmaró "hülyézőprogimat" tartalmazza. A könyvtár letárolása és kicsomagolása után húzzátok át magatokhoz a Gkódpalástmar ikont. Azzal indíthatjátok el majd a konvertáló programomat, melynek eredeti változata a könyvtáramban megsemmisült. Ezt persze csak az csinálja, akit ez a téma érdekel.....

D.Laci

A tanfolyamon volt valakinél egy progi, ami 30 egynéhány fotóból készítet 3d-s modellt. Mi annak a neve?

000000000

Na, ez engem is érdekel???

De, az is, te honnan tudod kinél mi volt a tanfolyamon, sőt????