Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

Első építményem. Tök jó, szobrászkodom. Nagyon tetszik.

000000000

művész ur,egyre jobb vagy!:)))

yb8iik8sz

Ksznm. Fatányér lessz a vége, valami szép kerettel. Teljesen odavagyok ettől a 3d teknikától.

000000000

000000000

Tök jó! Teljesen saját terv, nulláról? A szobrászkodás részét melyik programmal csinálod?

yb8iik8sz

Rajz, dxf, minden többi ArtCam. Virtuális csiszolópapirba beleszerettem.
Csak azt nem értem, miért lassúl be nagyobb huzigákásoknál.

000000000

ARTCAM TANFOLYAM !!!

Alakul a tanfolyam időpontja, és időtartama. Kétnapos lesz az alapozó tanfolyam. Két időpont van a palettán. Az egyik október 17-18 Vagy, 23-24. A tanfolyam díja a szállást is magába foglalja majd. Részleteket magánban.
Legalább 10 jelentkezőnél lenne rentábilis, de egyenlőre csak  5 jelentkező van.  

Név szerint: Révész Richárd, - Kola, -  Vbodi - T.Ati – Gabesz.  
Lehet, volt több jelentkező is de, sajnos az utóbbi 2 év levelezésem elvesztése miatt a nem mentett jelentkezések elveszhettek.
Tehát, KÉREM aki hiányolja a nevét a jelentkezők közül, vagy már nem aktuális neki az jelezze.  
Mindenképpen fontos, hogy magánba is írjon, aki még nem tette meg, mert válaszképpen küldeném a részletes tájékoztatásokat.  

Kérem, akinek érdekes lehet e nagyszerű program kezelésének megismerése, jelentkezzen. Lehet, ez az utolsó alkalom.

Danibá.

yb8iik8sz

Szia Danibá!
Enem is érdekelne, szeretném kérdezni, hol tartják és mennyi apanázsért?

000000000

Az ARTCAM TANFOLYAM Hatvanban lesz.  
A díja a jelentkezők számától függ.  
Részleteket magánban írok.

000000000

ARTCAM TANFOLYAM TEMATIKA

A tervek szerint, minimum 16 óra foglalkozás lesz. Kivetítő használatával. Saját számítógép használatára lesz lehetőség. Felvétel nem készíthető.  

Célunk, a program alapszintű kezelésének megtanulása. Ami után mindenki tud gyártani, kódot generálni, importálni, különböző mentéseket, méretezéseket, alakításokat, stb. Saját relief et készíteni, kombinálni a különböző relief eket. STL –ek BMP –k stb. felhasználása. Rajzból, akár szkennelt rajz vagy mesefigura 3D készítés, tervezés, stb. Kivágás, külső, belső kontúrmarás. Betűk marása gravírozása, 2D, 3D. kimarás, bemarás, körbemarás különféle típusai. Mindenféle domborítások homorítások, készítése, kombinálása. Különböző tippek, trükkök megtanulása. Ezeken túl, még sok más.
Lesz mód egyéni kérdések megbeszélésére is.

Olyan átfogó alapokat adunk, ami elegendő lesz a saját továbbfejlődéshez is. De, érdeklődés esetén, lesz egy haladó tanfolyam is.

Várom a jelentkezéseket továbbra is!!!!!

000000000

egy kis tanulmány..http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/2009-10-01%2018%2012%2047.png" border=0>

000000000

Ez egésszen sikeresnek látszik!!!

Igy néztél ki ifjú korodban[#nevetes1][#taps]

000000000

ez kb.2 perc alatt meg volt!:))te akkor én még nem voltam ilyen kopi!:))))kűldök megy "szörpöt is!:)))

000000000

Át küldhetnéd ezt a fotót nekem is próbára.

Meggy szörp meg más fojadék, csak igérgetsz. Én meg kiszáradokmáááá. Vagy megitta a barátod?

000000000

ne félj szemem a pályán,és a hétvégén monokon leszk,és be spájzolok szörpböl!át kűldöm máris!:)