Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

gondolom van olyan hogy open file?import?hanyas az az mc?

yb8iik8sz

Szia Gábor!
Ezt egy gif-ből kreáltam, de mág átvariálom. Tetszik az ArtC jpg to 2.5d model teknikája. Végtelenségig variálható.
Sajnos a kedvenc saját (szamuráj is) rajzaim, tavaly törlődtek egy teknikai malörben. 3 partíció-2 op rendszer. Nagy marhaság!

yb8iik8sz

Időt kérek, azt mondom, csak akad a technic. Nagyon sok progi, notin. Nem szereti. Rajta vagyok, de most el se indúl. Kellet nekem opr-t emlegetni. Azt szem, ujra húzom.

000000000

ne fekűdj le korán,és később nézz be a galamb ducba!:)))meg jött a galambod lihegve,és nagyon szép madár!:)))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor4][#vigyor4]

yb8iik8sz

Lihegve is ment. Már csak így megy ez. Pár év múlva, felveszem a varázs sisakom, és átküldöm a tudatommal. 'Csak találjatok rá virus (hülyeség) irtót'.

sanka74

Sziasztok! Nem egészen ide tartozik de ismeritek a Photovcarve-t?Ez is egy tök jó progi,lehet vele bármilyen fényképet pp-re küldeni,csak ráteszi a triál jelet...

000000000

ismerjűk,de elég drága progika!nézd meg a virtuál sculptort!:)(VS3D)

000000000

000000000

000000000

000000000

43pbwjg8s

Tibi bácsi!
Ha lemodelleznék egy spéci labortáp frontpanelt, kimarnád nekem?
Két oldalon kellene megmarni.
Először megnézném milyen ha fából van.
A megfelelő helyeken leszigetelném, és ugyis vastagon lefesteném valami műanyag alapú festékkel.
Ez nem sürgős, csak érdeklődök a lehetőségek iránt.
Sajnos amig nekem nem megy a gép addig másokat kell keresnem. :(

000000000

kűldjed komám,és hasitunk!:)))

43pbwjg8s

Köszönöm!
Idővel.
Most még nagyon be vagyok havazva. :)

000000000

vettem észre!:)))alig látni!:)))