Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

000000000

no akkor mutatok néked mindjárt valamit,és ez hivatalos!:)))

yb8iik8sz

youtube, mindig elírom, ennyit az angolomról

000000000

http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/artcam%20relief/2009-09-25%2017%2031%2033.png" border=0>

000000000

én legszivesebben igy irnám:jutub.no itt láthato az anyagbol kostolo,és meg van az összes pdf-ben!!!!

000000000

és ez az igazi!!!:))))))ez köll nekűnk!!!

yb8iik8sz

Akkor mi a gond Tibibá. Nem egy Tamási Áron, de azért megoldható.

yb8iik8sz

Sok-sok kv, cigi, adrenalin (motor), torna.
Nekem ez a receptem.

000000000

én már lassan belefáradok ebbe,és igazándibol az volna jo,ha valaki kikaparná helyettem a gesztenyét!:)))[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes]

yb8iik8sz

Na de Tibibá, mit szertenél tudni, ismerek egy kicsit szemtelen, de annál pörgösebb, tele energiával lévő embertipust. Olyan Jedi félék, és segítőkészek!

yb8iik8sz

A gesztit meg meghagyjuk neked!

000000000

lazitok egy kicsit,mert össze kavarodott bennem a tudomány,és a zavarosság hagy űlepedjen le a hétvégén!:)))

Nemes Mihály

Hy  

PLk minden Tiszteletem a tiéd, úgy látom elkaptad rendesen a fonalat!!

ÉN is azt hittem , hogy ez nekem is sikerült de ahogy nézlek beneteket a kanyarban nem vagyok..

Trükköt valaki megsúghatná!!! :):)

000000000

meg kell dolgozni a sikerért rendesen!:)))

Nemes Mihály

Azt értem de ha lehet könnyítenék egy kicsit :)  van gépem csak nincs mit marni :(