Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Révész Richárd

Üdv mindekinek.
Aki kapott Sanyike fórumtárstól "kézikönyvet"legyen szives rakja már fel a mappájába mert nem reagál a levelekre.
Előre is köszi.

6i8d9axkg

Hello mindenki!
Én is megköszönném, ha valaki megosztaná velünk a kézikönyvet.
Köszi

000000000

Révész Richárd

Nagyon szépen köszönjük.

000000000

Sziasztok!
A doksi OK-és, csak az a baj, hogy egy ősrégi verzióra vonatkozik. Igencsak meg kell küzdeni azért, hogy az egyes dolgokat az újabb verziókban is használni tudjátok.

000000000

uraim,egy javaslat!:a youtubon millio oktato film van,és csak jol oda kell figyelni!kétgépet használni,egyiken fut a film,másikon az artcammal modelezed és kész!:)))

43pbwjg8s

Szerintem a metodikát, a modellezés alapelvét, menetét ebből is meg lehet érteni. A többi már csak gyakorlat kérdése.

hduf42fua

Üdv!
A videókat én kikockázom , amit nem értek az visszanézem többször is + a Ti segítségetek (professzorok) lenyűgöző.Az 1190 hozzászólásból legalább 300-at kimásoltam egy füzetbe ezzel is jól lehet tanulni.

000000000

Mikikém föl kell csipegetni a morzsákat,és a hűlyeségűnk sokszor a legjobb tanito!arra van a net hogy használjuk,és nem kell sajnálni a fáradtságot rá mert megéri!én kéthonapja csak ezt csinálom!:)))

000000000

hduf42fua

Igyekszem-igyekszem. A hétvégére remélem kiizzadok majd valamit,csak az én körtefáimat még nem ültették el ezért maradok a "tesós" vágódeszkánál.

000000000

Találkoztatok már olyannal, hogy az Illustratorból Artcamba importált cuccra hibát ír ki? A "header information"-el van problémája. Mindegy milyen verziószámot választok a mentésnél. Olvastam másföldi fórumokon erről, de megoldást nem nagyon írnak.

Egyáltalán importál valaki illustratorból? Nekem egy "portable" változatom van, amivel ezt csinálja.

Nemes Mihály

Sziasztok  

lenne egy nagy problémám!  kaptam  Ijásztól egy RlF- filet,  ha megakarom nyitni akkor Relief infoban látszik kicsiben a kép és az adatok is meg vannak (méret) majd nyomok egy okét és semmi sem történik , nem nyitja meg a file nem hibás!!  Ilyenkor mi van??

000000000

Mihály kűldtem egy galambot!:)))

Nemes Mihály

Köszi megkaptam  

küldtem vissza mailt !!