Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

kfhhyweby

Üdv Danibá!

Artcam okításra biztos jelentkező vagyok!Egyébként ki tartaná?

000000000

Nem jól emlékszek, hogy nekünk régebben volt egy ilyen felizgulásunk, és akkor a képviselet elhajtott minket?!

D.Laci

"Hobby CNC   >>   Fórum   >>   ArtCam  
 Magi István(HobbyCNC) 2007. okt. 31. 15:50 | Válasz | #367  

A minap jó sokat beszélgettem az Artcam hazai forgalmazójával.  
Sok mindenről eset szó és kérte, hogy ezeket ne részletezzem! A lényeg, hogy Ők nem látnak a fordításban részükről fantáziát (hagy ne részletezzem miért, elég annyi, hogy megértettem), de személy szerint nem is elleneznék!  
Ami nagyobb gond és az egészet megtorpedózhatja, hogy a szerző (cég) írásbeli engedélye nélkül semmit nem használhatunk fel az eredeti anyagból (képet, linket, neveket, stb.)! A szerzői jogokra hivetkozva, bárkit beperelhetnek!!!  
Annyit tesznek, hogy megkérdik a szerzőket, hozzájárulnak e egy ilyen engedély kiadására?! Ha a válasz pozítiv, akkor ők kiadhatnak ilyen írásos engedélyt, de ha nem akkor vége a projectnek!  
Tudják jól, hogy akik itt szervezkednek ilyesmire, azok 99.99%-ban nem legálisan akarják használi (mivel pontos felhasználói listájuk van)!  

Ebből következik, hogy ha az engedély nem születik meg, akkor én kénytelen vagyok kilépni ebből és teret sem adhatok erre a dologra (sajnos)! Gondolom megértitek... "

000000000

Ami a Hatvanban tartandó, tanfolyamot illeti, még alakulóban vannak a részletek. Sok függ a jelentkezők számától is.
Mindenképpen, egy használható jó alapot fogunk adni, első körben.  
Kérlek, téged, és másokat is, magánban is írjanak nekem, mert itt egy idő után elveszik a jelentkezés. Másrészt a részletekről magánban fogok írni minden érdekeltnek.
Köszönöm az érdeklődésedet.

34jpagzua

A nyomdai költség nagyban függ az alapanyagok minőségétől. Papír, festék, hány színnel kell nyomni, milyen kötészeti munkára van szükség?

tfpk6pks3

Furcsának találom, hogy nem érdekli őket, hiszen a Magyarországon forgalmazott termékekhez  ha jól tudom 10000Ft felett kötelező a magyar nyelvű használati és jogszerűség ide, vagy oda, ebből ők is profitálhattak volna. Én sem vettem még olyan programot, amihez nincs magyarnyelvű leírás, pedig áll pár forintom programokba higgyétek el.

2nbj3n5m

Ez a pogi egymillio fölött van.
egy óra oktatás 60000Ft. Én probáltam de kissé
borsosnak találtam az árat.
Janko

svejk

Szerintem nálunk tizen pár jogtiszta szoftver lehet kint az ilyenekből.
Ha megismertetik 1-200 ilyen érdeklődésű emberrel lehet 1-2 azt mondja majd bent a főnökének a cégnél hogy ilyet vegyünk mert ez nagyon jó, és fogjuk tudni használni...

000000000

A jogtiszta darabszámban biztosan tévedsz. Elég hiteles forrásból ertesültem, hogy ezer körül van a Magyarországi vásárlók száma.  
A többi megjegyzésedben egyet értek, sőt....  
De, valamiért ezek nem igy gondolják. Pedig a beetetés a legjobb módszer a terjesztésre.  
Sok-sok szoftver, terjedése sehol nem lenne ha nem tudnának hozzá jutni a hobbysták.

svejk

Ezer db? Kik használják vajon?

tfpk6pks3

Hát Jankó, képzeld ez a progi áfával 2,5 milla. Miheztartás végett... És nincs hozzá magyar nyelvű...

000000000

Na, ez-az! Ha lenne, nem lehetne hatvan ezret kérni 1 óra okításért.......... Az a bizonyos kutya, itt van elkapirgálva.

tfpk6pks3

Nna azért nem egy óráért... 840Euro a 4 napos oktatás, vagyis kb 60ezer/nap

tfpk6pks3

Jah és majd elfelejtettem... +ÁFA  [#action]

ywathzay

Az Inventorhoz (2008-09)is van magyar könyv, mégis szerveznek, meg kell tanfolyam mert a könyv annyira hiányos és rosszul szerkesztett, hogy a tanfolyam simán szükséges.