Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Folyamatban van, komoly, ArtCam tanfolyam szervezése. A tanfolyam helye Hatvanban lesz. Tervben van még több népszerű hasonló funkcióra való program tanfolyama is. Az ArtCam oktatás, valószínűleg, 1-2 napos lenne.  
Természetesen, megfelelő számú résztvevő kell majd. A tanfolyamok térítésesek lesznek.  
Lehet előzetesen is jelentkezni.  
Minden jelentkezőtől, várok magán emilt is.  
Azon túl, jelezzétek, kinek milyen program, oktatására lenne igénye.  
Részletek kidolgozás alatt.  
Az előzetes jelentkezés, semmiféle kötelezettséggel nem jár.

0i8bkxjf4

ArtCam ban lehet olyat csinálni hogy, mikor hozzá adok egy szerszámot pl V bit  azaz faragott mintát marni és a 3d view ablakban ne csak a kés hegyének pályáját lássam hanem azt is hogy mit szedne ki mint a 3Dcarve-ban

tfpk6pks3

Le kell szimuláltatni és mindent látni fogsz, még a maró nyomait is, ha nem jó az oldallépésed.

000000000

udv
csak gratulalni tudok azoknak az uraknak akik Angol nyelvtudas nelkul is kepesek kezelni ezt a csodalatos programot,na meg meg magas szintu eloadast is tartani.Nem semmi.
Tudok ajanlani a kedves kollegaknak egy olyan ingyenesen letoltheto programot, amely rogziti a monitoron folyo munkat es a beszedet is amit kozben a dolgozo mond a kattintgatasok kozepette.Aki olyan szuper a dologban, az keszithatne demovideot.A Progran neve;debut video capture

6fabbzvm

Támogatom az ötleted, engem is nagyon érdekel a dolog! Bízom benne, hogy lesz ilyen vállalkozó kedvű fórum Társ.[#dumcsi]

tfpk6pks3

Tisztelt fórumtársak!
A program használati utasításának magyar változatára várok jelentkezőket! A jelentkezések száma igen nagy mértékben befolyásolja a könyv árát! Tekintettel arra, hogy 1000 oldal körüli dologról van szó, nem mindegy a példányszám. Kis  szám esetén fénymásolás, nagyobb esetén, nyomda. Értelemszerűen a nyomdai előállítás nagymértékben tudja csökkenteni a költségeket. Tehát jelentkezőket várok előzetesbe, hogy lehessen kalkulálni egy körülbelüli árat előre.Azt sem bánnám, ha nyitnánk ennek egy új topicot, hogy nyomon követhető legyen a dolog. Ez gondolom az adminokon múlik. [#worship]
Nos én ennyit tudok tenni, az ügy érdekében, a többi rajtatok múlik!  
Tisztelettel: Íjász

000000000

Én, szeretnék vásárolni 1 db.-ot.
Mikorra végzel a fordítással?

tfpk6pks3

Még nem tudok mit mondani. Ha meglesz legalább az 1/3-a akkor már tudok viszonyítani és szólok. rendben? Te is tudod, hogy csak az "alap" vagy 800 oldal plusz a kiegészítők.
Ez nem kevés. Meg még a képeket illeszteni, másolás, vagy nyomda, fúzés... [#falbav]
Az ember nem is tudja sokszor mibe vágja a fejszét...

000000000

Igen, ez komoly anyag. De, nagyon hiánypótló is. Szerintem, kevesebb lesz a jelentkező mint amenyi valójában kell majd.  
Örülök, hogy vállalkoztál rá.
Bizony, sokszor, ha előrre komolyan elgondolkodna az ember, mibe kezd, sok dolog elmaradna.

ywathzay

Azért előbb kérdezz meg egy nyomdát is, 1000 db alatt lehet szóba sem állnak veled. Az nem csak annyi, hogy beviszem és már nyomják is. Nekem A/4 színes címkék kellettek, vagy 2 éve, kellett 600db, 1000-et meg kellett csináltatnom.

7vpav5d32

V Péternek vannak nyomdai kapcsolatai ha jol sejtem.[#vigyor2] Nem lenne elég ha pdf-ben egy cd-re lenne írva? Sokkal olcsóbbnak gondolom. Egyre én is vevő vagyok.

6x509vxe

Én is vennék egy forditást...

6i8d9axkg

Én is vevő lennék egy fordításra!!

000000000

000000000

Én is, és gondolom sokan mások, akik nem jelentkeztek...