Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

HJózsi

A fogorvosok álma ... [#nyes][#idiota]

000000000

www.3dmodelclub.com   egy kis kedv csinálo uraim!:)))[#vigyor2][#vigyor3][#puszi][#csodalk][#csodalk][#csodalk]

PSoft

Köszi,nagyon jó az oldal...
Tudsz még ilyeneket?
[#integet2]

000000000

azt elhiszem hogy jo!nem jo,egyszerűen ezektől már nem lehet tökéletesebbet csinálni!!!!ez a csucs eddig,de van még sok oldal!

000000000

egy hasznos kis progi,azartcamhoz.
http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/k%e9pek/k%e9p-1.bmp" border=0>

3vv2btrhv

Hogyan lehetne ezt nekem megkapnom ??

Révész Richárd

Üdv Urak!
Nincs valakinek magyar használati útmútató ArtCam Pro 2008-hoz?
Előre is köszi.

pa0n9mw

Üdv
Ujrafogalmaznám a kérdésed.
Hogy lehetne ezt nekünk megkapni? :)

végyé

tfpk6pks3

Fordítás alatt, elvileg, de nem lesz ócsó, mert 1000 oldalnyi anyagról van szó. Ha kész lesz, majd sikítok!

Révész Richárd

Hát ez már bíztató.Csak az a bajom hogy itt ez a progi és SÍK hülye vagyok hozzá.A gép meg áll a műhelyben.Az angol tudásom meg elég hézagos.De köszönöm.

tfpk6pks3

Ne add fel... Én is így voltam vele. Több mint egy éve tanulom és most már egy-két dolgot azért meg tudok csinálni. És ezért is jártam utána a fordításnak.

Révész Richárd

Köszi a biztatást.Igyekszem.

000000000

Szia!
Szerintem ez sokunkat érdekel és szívesen áldozunk is rá.

KoLa

Sziasztok!
Lenntebb volt egy kis szervezkedés hogy a Hunka Tibor vállalja az Artcam oktatást!
Én most is azt mondom érdekel a dolog, ha egyeztetünk biztos elmegyek!