Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Srácok!
Én most kezdenék csak az ismerkedéshez.
Ami nálam van az egy ARTCAM INSIGNIA.
Ez mintha csak vektorokat kezelne. Jól látom?
Valaki felvehetné velem a kapcsolatot aki ARTCAM PRO-t használ.
Ha még doktor is és gyógyítani is tud az lenne a legjobb! Csupán ismerkedni szeretnék egy kicsit a programmal.
Előre is köszönöm.

000000000

az insignia az régi verzio,de sok mindent meglehet vele csinálni,mert ezt még nem bonyolitották agyon!a prot megoldjuk komám,meg még a jewelsmith is!

000000000

holnap föl hivlak cimbora,és nehogy "roszkor zavarjalak!:))))[#mf2][#mf2][#mf2][#nyes][#nyes][#nyes]

43pbwjg8s

Várlak!

toldacuccot.hu
Remélem ismered!

A mélcímem tudod! :)

43pbwjg8s

Holnap péntek és végre délelőtt egyedül vagyunk az asszonnyal!
Eszedbe ne jusson már megint ilyenkor híni!!! :)

s7manbs8

Nálunk csak a kukás jön pénteken reggel, meg csak este megyünk csajozni, ti aztán jó hamar kezditek !

000000000

43pbwjg8s

Majd a gyerek mellett megtanulod, hogy meg kell becsülni minden piciny lehetőséget! :)

Nemes Mihály

Szia   küldtem vissza mailt!!

nem tom megnyitni a filet!!

sanka74

Sziasztok! Az AlphaCam és a ArtCAm között sok klönbség  van? Nekem csak alphám van....de még elég sokat kellene tanulni....

000000000

Ahogy néztem az Alpha demóját, az inkább műszaki, az Artcam pedig művészibb megközelítésű.

000000000

a nevében is ott az art,és erre találták ki.

000000000

A másikéban meg ott az alpha és... valamire kitalálták :)

sanka74

Értem!Köszi,valaki nem akarna cserélni Alpha-ért cut 3d-T? Az alpha-hoz majdnem doktori kell...[#vigyor5]

000000000