Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

sanka74

000000000

Csak mert tört V@ctricet szerintem nem fogsz találni. A 3D meg eléggé drága (hobbistának), kiváncsi lennék, vette-e egyáltalán már valaki. Bár a többi 3D CAM programhoz képest aprópénz. Pl. Artcam milliós nagyságrend, nem tudom ha azt is valaki megveszi, hogyan tudja meghozni az árát.
Nyilván egy nagy vállalat kitermeli egy komoly program árát, 1-2 présszerszám vagy ilyesmi már vissza is hozza.

sanka74

Igen,az alpha is több milla...A cut 3d tök egyszerű és nagyszerű...Inventort is tud fogadni
Varsányi vett cut 2d-t ahogy olvastam.

000000000

És gondolod, hogy odaadja a találtért? :))
Csak vicceltem. Megnéztem, végülis nem olyan vészesen drága a 3D, valamivel több, mint másfélszerese a 2D-nek. De hobby célra még mindig drágának tűnik az a 70 rugó. Bár az is igaz, ha valaki kicsengette a gépéért azt a fél-egy milliót... Meg aztán ha valakinek az a hobbija, hogy vadászik, vagy autóversenyez, vagy csak síel, az sem olcsó.
Ha nincs más, használd az Artcamot, az van törtben is sokfelé. A Cut.3D-t még nem néztem, de valószínűleg az Artcam többet tud.

000000000

játék a szavakkal.ajánlhatom a mastercamot is,annak is van art része,de szerintem a pilota vizsgát könnyebb letenni,mint ezt megtanulni!:)))

000000000

az artcamba és az aspire-ben sok a közös mivel egy fejlesztőjűk van,j.booth.csak az artcam bonyolultabb kicsit,de ajánlani tudom az ucancamot is.

000000000

A Mastercam X2-őt próbálta valaki? Ha igen, akkor mi a véleménye róla?[#guluszem1]

000000000

szia!nekem az x3 van meg,profi cucc,csak mint minden multi proginak egy baja van:rohadtul bonyolult!pilota vizsgát hamarabb letenném,mint ezt meg tanuljam!:)))

bmejdz9nu

Érdemes megtanulni... ha már 5 millót kifizettél érte :)  
Ennyiért adnak már Cessna kisrepülőt - amihez szintén kell pilótavizsga :)

000000000

majd ha nyögdijba megyek!:)))de szeretek a földön járni...:)))

43pbwjg8s

Bátyám!
Vót-e mán postán?

000000000

A Mastercam valóban nem tréfál:) A telepítése/trükközés minden eddigi rekordot megdöntött nálam, 2,5-3 órát játszottam vele mire elindult. A következő egy órát azzal töltöttem, hogy megtanuljak húzni egy egyenes vonalat. Ezek után úgy gondoltam egyelőre megelégszem az edgecam-artam párossal... viszont a mastercam(mint ahogyan a neve is mondja) talán a legprofibb.

000000000

votam fiam,és ne nyöszörögj mint egy vénasszony!:)))

000000000

ha csakl művészkedni akarsz,elég az artcam,vagy az ucancam,vagy vcarve.

sanka74

Üdv!Artcam-om nincs,az Alpha-t próbálgatom...kevés sikerrel....