Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

000000000

glbl kirja a filmware verziot ha benyitod terminálra a megfelelö baun alat 9600 vagy 115200

000000000

probáld meg a hc06 state lábat bekötni és programommal amit [624]⎆irtam bene van a bekötés is kommentálva!

Arany János

laaci

A GSM rész tud működni SIM kártya nélkül is.
A GPRS pedig Digitális GSM kommunikáció, tehát ahhoz kell SIM kártya, hogy azonosítsd magad a hálózaton, és melyik hálózaton.

000000000

igen igy tutam én is hogy a GPRS az mobil alapu!
GPS meg csak megy ha talál poziciot és okádja az adatot.. minden más renszer szükséglete nélkül....

laaci

Akkor nem értem.
Amit te linkeltél az is GPS modul. Nem GPRS. Ezért nincs is rajta SIM foglalat.

Arany János

Megrendeltem!
Erre a három parancsra gondoltál?

AT+CMODE=1
AT+ROLE=0
AT+UART=115200,1,0

kg0sy39yf

Na jó![#help]
Most már tényleg ott tartok inkább FIZETEK érte![#worship]
Nincs valakinek egy normális BLUETHOOT-e felprogramozva GRBL-hez!
Mondjatok egy ÁRAT!
(Természetesen értelmes keretek között!)

lacata

Teljes körű cnc megmunkálás,
3D nyomtatás,
Plazmavágás, cső és zártszelvények
áthatás vágása

000000000

igen enyi elég!

000000000

pedig könyitetem a dolgodon egy auto config formájába amit megirtam átalakitva...[#vigyor0]

000000000

Mert nekem elég a GPS csak idö szinkronizálásra kell...[#integet2]

kg0sy39yf

Igen láttam!
De az android csatlakozik meg a CNC Control is.
Viszont nem megy át a parancs a SHIELD-re.
Magyarán mondva meg se nyikkan! [#hehe]

Meg ennyi kudarc után már el is ment a kedvem a további kísérletezgetéstől![#rinya]

2 db HC06, 3db Arduino Uno, 3 db CNC shield, tehát volt alapanyag az összevissza variáláshoz.

A shieldeket 1-2 megtanultam, sőt!
De ez a buethoot NEM MEGY!
Lehet én vagyok béna![#idiota]
Ezért inkább már fizetek érte!
Ha nem itt akkor majd valahol találok valakit aki kirázza a kisujjból és csinál nekem egyet![#nyes]

kg0sy39yf

a TIVEDA nem pont ezt csinálja?