Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

000000000

pl arduino atmega328p csak 1 hadveres van csak ha több rs232 is akarsz / eszközt már csak emulált marad az az szoftveres persze vanak hátrányai![#pias]

000000000

probájunk jános!
115200 cnc ted fel megára at09 vissza a mega uart0 ra!
alap beálitások megvanak bluetoolsra...

Arany János

Elnézést, de ezt megint nem értem:"at09 vissza a mega uart0 ra"

Arany János

Ennek ellenére feltettem!
Telcsi megtalálta.
És el is vesztette.
Megtalálta.
Elvesztette.
"connection failed"
De ez a modul nekem egyenletesen villog.
Megállás nélkül.

Arany János

Másik problémám:
Ez miért nem működhet nálam

Win7 letiltja.

000000000

nem tiltja mega az usbje uart0 van meg erre + még rajta van at09 is nemtudja megnyitni egyszere a bluetools és a win usb!
ezért montam hogy ha a at09 van a mega uatr0 akor az usb kihuzba legyen power 12v menyen csak!

Arany János

NEM, NEM!!!
MÁSIK probléma!!!

000000000

igen etöl féltem at09 az egy rakás használhatalan rossz már irtam is korában alap dolgok nem menek rajta hamisitvány az egész cuc cseréltesd ki az eladoval /vaterán ezért montam hc05 küldjön ha azt hirdet és árul!!!
at09 clone verzio hc-10 nek de nem azal a chipel és filmware meg ugyan az!
én megpobáltam elkövetni vele mindet ami jová tehetné még firmwart is frisitetem rajta de zombi let csak a bluetools neve látszodot telon párositás már aztán vékép nem ment meg soros porton sem reagál...de másnak sem ez reménytelen eszköz

https://forum.arduino.cc/index.php?topic=393655.0

Arany János

A [634] Win7-es próbálkozás!
Teljesen külön a Megától!
Másik "játék"!

Arany János

Oké! A TAVR-os HC-05 megbízhatóbb?

000000000

Ez párositásná 6 számjegy kel neki 000000 vagy 123456 a régi hcxx 4 számjegy a pin kodja..
De nálam is le le szakat telorol még 1 m is...
de az tényleg reménytelen eszköt hamis rossz....
amint montam piszkáld az eladó linkeld el neki mi is küldöt neked!
Küldenék szivesen de csak 1db van ithon  hc-05 de azt használom fejlesztésekhez![#sniffles]

000000000

ha leveszed at09 ugy megy a 2db mega win7 alol?
arra gondolok hogy a win7 egy port azonositot oszt ki a megána másik meg arduino ide is álando egy portra akar egyforma eszközt felprogramozni ha több ide fut egysze!!!

000000000

robika tudja legalább mit küld el de ha meg kéred konfigolja fel neked ezel a 3 parancsak amit irtam még bajlodni sem kel vele!

Arany János

Rendben! A jövőhéten nekifutok újra!
Más: Hogyan tudom le ellenőrizni, hogy mit töltöttem a Megára?

kg0sy39yf

Android alatt a HC06 is csatlakozik de nem történik semmi (nem utasítható) a LED szépen jelzi, hogy létrejött a kapcsolat.
Már oda fajultam hogy elhoztam a céges MAC-et.
De a hibák hasonlóak.

A NET meg tele van sikeres párosítással![#fejvakaras]
Öreg vagyok én már az ilyenekhez! [#idiota]