Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

svejk

Normál üzemmódban üresen kell hagyni.

3ebj3bk8b

3ebj3bk8b

Sziasztok. Ha jól értelmezem a rajzot, akkor a betáp 220v az r és t bemenetekre van kötve. A P és az N mire szolgál? Nem teljesen tiszta.

svejk

A DC buszfeszültséghez lehet hozzáférni, 3 lehetőség van.
- külső pufferkondinak
- külső fékegységet használni
- több vezérlő esetén összekötni őket és visszatápláláskor egymást táplálják.

Az manuálban biztosan írnak róla, azt kell követni.

svejk

Normál üzemmódban üresen kell hagyni.

3ebj3bk8b

3ebj3bk8b

Sziasztok!

Sajnos ennek a  TBL AU6550N2041 servo vezérlőnek elég gyenge a manual-ja. Odáig eljutottam, hogy feléled a rendszer, ha négyszögjel sorozatot kapcsolok a Pl.reverse pulse bemenetre picit elfordul a motor aztán megáll, és látszólag a vezérlő lekapcsolja a motort, mert szabadon forgatható.

Nem tudom, hogy ilyenkor step/dir módban a control mode-ot nem kell e position controllra állítani?

Sikerült a képen látható parameter listát összevadásznom a netről, de ebben nincs benne, hogy milyen értékre kell állítani a control módot pl. position control esetén.

Van valakinek esetleg erről bármilyen infója?

3ebj3bk8b

Sziasztok!

Tényleg nagy szükségem lenne bármilyen infora, ezzel a driverrel ill. a beállításaival kapcsolatban. Kérem bárkinek, ha van bármilyen info-ja ossza meg akár privátban is. Az elérhetőségeim az adatlapomon megtalálhatók.
Köszönöm!

h3hbzktn

Valaki tudna segíteni egy Deltadrive DAC08 beállításában? Programot egyáltalán nem találtam hozzá.

3ebj3bk8b

Sziasztok!

Sajnos ennek a  TBL AU6550N2041 servo vezérlőnek elég gyenge a manual-ja. Odáig eljutottam, hogy feléled a rendszer, ha négyszögjel sorozatot kapcsolok a Pl.reverse pulse bemenetre picit elfordul a motor aztán megáll, és látszólag a vezérlő lekapcsolja a motort, mert szabadon forgatható.

Nem tudom, hogy ilyenkor step/dir módban a control mode-ot nem kell e position controllra állítani?

Sikerült a képen látható parameter listát összevadásznom a netről, de ebben nincs benne, hogy milyen értékre kell állítani a control módot pl. position control esetén.

Van valakinek esetleg erről bármilyen infója?

3ebj3bk8b

Sziasztok!

Tényleg nagy szükségem lenne bármilyen infora, ezzel a driverrel ill. a beállításaival kapcsolatban. Kérem bárkinek, ha van bármilyen info-ja ossza meg akár privátban is. Az elérhetőségeim az adatlapomon megtalálhatók.
Köszönöm!

h3hbzktn

Valaki tudna segíteni egy Deltadrive DAC08 beállításában? Programot egyáltalán nem találtam hozzá.

s4bkvprb

Szép estét!

Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy kaptam pár fanuc-os servo motort, viszont vezérlőt nem tudtak adni hozzá. Tudok venni hozzá vezérlőt amivel működhet is és nem 300e felett van 1db?

Előre is köszönöm! :)

svejk

Keresd meg Robsy fórumtársunkat.

[#4936@Robsy]

Bedő Tamás

Heló urak.
Valakinek nincs véletlenül Yamaha SRCD-05A vezérlőhöz programozó kábele?
[#nemtudom]