Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

jau5ccsn9

designr

Vezérlő tipusát ird már meg..biztos hogy kell az?

jau5ccsn9

Panasonic MSD-Ex (MSD043P2EA02). Erről tavaly már beszéltünk, de sajnos nem sok időm van hobyra. A másik kérdés ami felvetődött bennem, hogy be lehet-e szerezni valahol készen olyan áramkört ami a Step/Dir jelet átalakítja CW/CCW jellé. Érdemes-e vesződni vele, vagy inkább LinuxCNC legyen a vezérő?

dezsoe

Egy 74xx00-val fillérekből megoldható.

jau5ccsn9

ANTAL GÁBOR

Keresek olyan kollégát aki beüzemelt már :ADVANCED  brushless  analog szervó drivert .
 Kaptam 2 db ot és ismerkedem az adatlapjával  
( "drótozni " még nem kezdtem ... )   Szíves vennék egy kis  egy kis szupportot

kuner

Volt már dolga valakinek Berger Lahr Twin Line TLC 532 ac szervóhoz?
Lenne pár kérdésem.

dezsoe

Egy 74xx00-val fillérekből megoldható.

jau5ccsn9

ANTAL GÁBOR

Keresek olyan kollégát aki beüzemelt már :ADVANCED  brushless  analog szervó drivert .
 Kaptam 2 db ot és ismerkedem az adatlapjával  
( "drótozni " még nem kezdtem ... )   Szíves vennék egy kis  egy kis szupportot

kuner

Volt már dolga valakinek Berger Lahr Twin Line TLC 532 ac szervóhoz?
Lenne pár kérdésem.

nyiszi

Sziasztok,
Meg van valakinek ehhez a vezérlőhöz (ETEL DSB2) a paraméterező szofwere?
ETEL Tools (ETT) software.

nyiszi

Sziasztok,
Meg van valakinek ehhez a vezérlőhöz (ETEL DSB2) a paraméterező szofwere?
ETEL Tools (ETT) software.

kuner

Tudnátok ajánlani olyan szervo vezérlőt, aminek van analóg 0-10v bemenete, és bármilyen 0,75 vagy 1,5kW motor ráköthető tetszőleges gyártmányú enkóderrel?
Netán paraméterező szoftver is található hozzá?

Vagy ilyen nem létezik?

kuner

Tudnátok ajánlani olyan szervo vezérlőt, aminek van analóg 0-10v bemenete, és bármilyen 0,75 vagy 1,5kW motor ráköthető tetszőleges gyártmányú enkóderrel?
Netán paraméterező szoftver is található hozzá?

Vagy ilyen nem létezik?