Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

designr

Ilyen nincs hogy minden encodert kezel.
Ha létezne is(de nincs) is,a beszerzési bolti ára ezeknek kb 2-3 szorosa mint ahogy itt a komplett ac szervószettek(vezérlő,motor,vezetékszett) el szoktak kelni..

designr

Ilyen nincs hogy minden encodert kezel.
Ha létezne is(de nincs) is,a beszerzési bolti ára ezeknek kb 2-3 szorosa mint ahogy itt a komplett ac szervószettek(vezérlő,motor,vezetékszett) el szoktak kelni..

dtb

dtb

000000000

"Vagy ilyen nem létezik?"

Pontosítás után sok mindenre létezhet megoldás, pl. itt:
Robsy hajtástechnikai alkalmazások.

000000000

"Vagy ilyen nem létezik?"

Pontosítás után sok mindenre létezhet megoldás, pl. itt:
Robsy hajtástechnikai alkalmazások.

svejk

Ha nem is tetszőleges encoder de szabványos inkrementális vagy resolver szóba jöhet pl. a Kollmorgen, Beckhoff és klónjai szervoknál.

Általában minél régebbi annál univerzálisabbak.

svejk

Ha nem is tetszőleges encoder de szabványos inkrementális vagy resolver szóba jöhet pl. a Kollmorgen, Beckhoff és klónjai szervoknál.

Általában minél régebbi annál univerzálisabbak.

svejk

svejk

kuner

Úgy értettem, hogy bármilyen: van egy angst+pfiser ac szervo motor, amire ráakasztok egy inkr. enkódert. És ezt így meg tudom eteni valamiféle vezérlővel.

kuner

Úgy értettem, hogy bármilyen: van egy angst+pfiser ac szervo motor, amire ráakasztok egy inkr. enkódert. És ezt így meg tudom eteni valamiféle vezérlővel.

designr

Ez a ráakasztok nem ugy működik mint a dc szervóknál.
Ac motoroknál a vezérlő tipusspecifikus jeleket vár a forgórészre pontos pozicióba rögzitett encodertől..

designr

Ez a ráakasztok nem ugy működik mint a dc szervóknál.
Ac motoroknál a vezérlő tipusspecifikus jeleket vár a forgórészre pontos pozicióba rögzitett encodertől..

designr

Régebbi samsung,panasonic vezérlők csak A,B,Z encoder jeleket várnak..de megint mondom ,szerintem gombhoz keresel kabátot..